Äiti elämää 31.1.2016

Isin ja tytön juttuja – rattikelkan kokoaminen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Lumet on melkein kaikki lähteny, mutta pihassa on silti sen verran lunta että mäkeä pääsee laskemaan. Eilen piti käydä ostamassa uusi pulkka koska edellisestä meni pohja puhki viime viikonloppuna kun sitä vedettiin mönkijän perässä =) ja tänään isi kävi ostamassa meille vielä rattikelkan. Siinäpä olikin isille ja tytölle hetkeksi yhteistä puuhaa.

Mila ”auttoi” tosi innoissaan isiä =) nappailin kuvia heidän tekemisistään ja samalla testailin uuden kameran eri säädöksiä, joskus opin käyttämäänkin sitä varmaan niinku oikeesti.. ehkä…

Huomenna taas mäkeen! (jollei yön aikana taas sada ja viimeisetkin lumet lähde)

P1000052 P1000053 P1000056 P1000057 P1000059 P1000061 P1000062 P1000064 P1000065 P1000066 P1000070

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: