Äiti elämää 14.2.2016

Hyvää ystävänpäivää

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ihanaa ystävänpäivää kaikille.

Minä vietän tätä päivää maailman ihanimman ystäväni Milan kanssa kaksi kotona kun isi on palomies töissä. Tai ei tiedä vielä, eilenkin illalla tupsahti harvinaisia vieraita yllätykseksi, ehkä niin käy tänäänkin..

 

IMG_7926

Kuva: Petri Mast

Kuva: Petri Mast

IMG_4044 IMG_4928

 

 

kuva: Petri Mast

kuva: Petri Mast

IMG_3647

Kuva: Petri Mast

Kuva: Petri Mast

IMG_3534 IMG_4560

IMG_1321 (1) IMG_5996 P1000092

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Upeita ja ihania kuvia teistä molemmista 🙂

1 vastaus

Voi että en kestä, ihana Mila JA SINÄ!❤️

1 vastaus

Olisimpa itsekkin joskus fitmama niinkuin sinä! Toki on sinullakin ollut vaikeutesi, mutta olet vahva ja kaunis nainen. Olette upea pari Jonten kanssa ja Mila on aivan hirmu suloinen <3 Kaikkea hyvää teille <3

1 vastaus

Kiitos <3
ja muista: kaikki on mahdollista =) usko vain itseesi!

1 vastaus

Upeita ja ihania kuvia teistä molemmista 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Milan kanssa @seeley_chiropractic_clinic käsittelyssä 👌🏻👌🏻
.
.
.
#seeleychiropractic #kiropraktikko #kaisaniemi #helsinki #oulu #yhteistyö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: