Yleinen 17.2.2016

Pierut -huumoria vai itkun aihe

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tässä elämän aikana on oppinu arvostamaan monia asioita. Monet on ihan normaaleja jopa ihania asioita mutta yksi niistä on hieman ällöttävä, nolottava ja naurettava asia nimeltä pieru. (käy kuuntelemassa haastattelu)

Suolistosairaat tietää mistä mä puhun ja muut olkaa hyvät, saa nauraa. Vaikka naurun asiasta ei olekaan kyse niin onhan se vähän hassua jos aikuisella tuleekin huonot housuun jos ihan vaan pikku pierun päästää. (Ainakin jälkikäteen se naurattaa, ei niinkään sillä hetkellä)

Käy kuuntelemassa Suomipopin haastattelu tästä

Tästä asiasta on ihan kauheeta puhua ”julkisesti” mutta tiedän että se on jokapäiväistä niiiiiin monelle muullekin että mitäpä tuosta! Meitä on paljon jotka asiaa ymmärtää. Itsellä nyt kaikki ok. Toivottavasti moni muukin on ainakin suuntaamassa parempaan.

IMG_7852

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kiitos Mari! Halusin kiittää koska jostain luin että olit saanut koliittiin apua elinvoimaa.fi Saritalta. Minulla sama sairaus ja esimerkkisi vuoksi päätin kokeilla. Paha akuutti selättyi viikossa!!! Nyt uskomattoman hyvä olo oikealla ruokavaliolla ja hoitotuotteilla. Iso kiitos että olet avoin, minut pelastit kortisonikuurilta. Taas elämä ihanaa ja voin hoitaa 6kk ja 2v.lapsiani. Toivon että muutkin kokeilisivat ennen leikkauksia.

1 vastaus

Toi on kyllä niin totta mitä puhuit tossa haastattelussa.. Itse menossa keskiviikkona taas kapselikeratutkimukseen, jotta saataisiin selville missä kohtaa suolta on vaiva..

1 vastaus

Kiitos Mari! Halusin kiittää koska jostain luin että olit saanut koliittiin apua elinvoimaa.fi Saritalta. Minulla sama sairaus ja esimerkkisi vuoksi päätin kokeilla. Paha akuutti selättyi viikossa!!! Nyt uskomattoman hyvä olo oikealla ruokavaliolla ja hoitotuotteilla. Iso kiitos että olet avoin, minut pelastit kortisonikuurilta. Taas elämä ihanaa ja voin hoitaa 6kk ja 2v.lapsiani. Toivon että muutkin kokeilisivat ennen leikkauksia.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Milan kanssa @seeley_chiropractic_clinic käsittelyssä 👌🏻👌🏻
.
.
.
#seeleychiropractic #kiropraktikko #kaisaniemi #helsinki #oulu #yhteistyö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: