Äiti elämää 24.2.2016

Alennusta vauvanhoitotuotteista

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

 

IMG_9795Mun yhteistyökumppani on fitnesstukku ja he myyvät paaaaaaljon kaikkea muutakin kun vain proteiinijauhetta. Paljon löytyy treenivarusteita, vaatteita, ruokia, vitamiineja jne jne, mutta yksi osio joka sieltä löytyy on lapset ja raskaus

 

Tuolta osiosta löytyy todella paljon kaikenlaista sekä raskauteen että vauvan ja ylipäätään lastenhoitoon. Mutta on siellä paljon myös aikuisten kauneudenhoitoon tarkoitettuja tuotteita. Yksi mikä on ollut kovassa käytössä raskauden aikana on weledan stretch mark massage oil jolla ehkäisen mahdollisten raskausarpien tuloa.

 

Nyt saan ilokseni antaa teille lukijoilleni alennuksen Weledan tuotteista. Weledan tuotteet on luonnontuotteita joten eivät sisällä mitään vaarallisia aineita.

 

Alennuskoodi on MARI15 ja sillä saat 15% alennusta kaikista Weledan tuotteista. Syötä koodi kun olet kassalla. (lisäys: koodi voimassa 29.2.2016 saakka)

 

Voit katsoa kaikki fitnesstukun myymät weledan tuotteet klikkaamalla kohtaa tuotemerkit ja sieltä sitten W kohdalta Weleda. Tässä suora linkki tuohon kohtaan

Kuvankaappaus 2016-2-24 kello 19.51.18

 

Ja käy toki kurkkaamassa myös mitä muuta tukulta löytyy =)

 

Lisää infoa itse weledan tuotteista löydät heidän sivuilta www.weleda.fi

 

Toivottavasti löytyy tarpeellisia tuotteita ja alennuksesta on teille hyötyä =)

 

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Hyvä että tuli tarpeeseen. Milaa odottaessa käytin myös GERneticin tuotetta -synchro- mutta nyt oon menny pelkällä weledalla ja välillä perusvoiteilla.

Mun neuvo on että jos olet ahkerasti leukoja vetänyt ennen raskautta niin voit jatkaa sitä nytkin. Suosittelen kuitenkin että otat hieman rauhallisemmin jos olet tottunut nopeasti tekemään ja KUUNTELE kehoa, jos alkaa tuntua kipuilua tai supistelua tms niin jätä sitten pois. Mutta niin kauan kun ok tehdä niitä mitä on jo tehnyt niin niitä saa kyllä tehdä. (poikkeuksia esim potkunyrkkeily joissa on vastaanottajana, mutta sitäkin voi harrastaa jos vain itse potkii =) )

ja kiitos <3 =)
0
1 vastaus

Moikka! Tulipa sopivaan aikaan tämä vinkki, juuri mietin että mikähän öljy ois hyvä arpien ehkäisyyn raskausaikana. Tämä lähtee varmasti tilaukseen =) Tiiätkö muita hyviä öljyjä tähän tarkotukseen?
Ja toinen kysymys.. Mitä oot mieltä voiko raskaana vetää leukoja ilman kuminauhaa? Ite oon vetäny huoletta, mutta tuttavani kauhisteli et ei missään nimessä saa et voi istukka revetä jne.. Nyt en tiiä uskallanko jatkaa vai en.. Oot tosi kaunis odottaja! Kaikkea hyvää 🙂
0
1 vastaus

Hyvä että tuli tarpeeseen. Milaa odottaessa käytin myös GERneticin tuotetta -synchro- mutta nyt oon menny pelkällä weledalla ja välillä perusvoiteilla.

Mun neuvo on että jos olet ahkerasti leukoja vetänyt ennen raskautta niin voit jatkaa sitä nytkin. Suosittelen kuitenkin että otat hieman rauhallisemmin jos olet tottunut nopeasti tekemään ja KUUNTELE kehoa, jos alkaa tuntua kipuilua tai supistelua tms niin jätä sitten pois. Mutta niin kauan kun ok tehdä niitä mitä on jo tehnyt niin niitä saa kyllä tehdä. (poikkeuksia esim potkunyrkkeily joissa on vastaanottajana, mutta sitäkin voi harrastaa jos vain itse potkii =) )

ja kiitos <3 =)
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Mio hoiti tänä aamuna äidin kauneutta 😂 käykää kattomassa YouTubessa video siitä miten Jäbä jätti tutun pois (tube kanava nimellä Mari Valosaari) #tutistaeroon #tutistaluopuminen #youtube

marivalosaari

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: