Yleinen 15.4.2016

No nyt vauva vois tulla

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tai muuten joo mutta heinät pitäs vielä huomenna aamulla hakea. No onneksi naapuri lupas hoitaa jos sattuis tuleen lähtö synnyttämään =)

 

Flunssa on oikeestaan väistyny. Räkäisyyttä on vielä mutta olo on jo hyvä ja oletan flunssan olevan ohitse. Tänään putsasin heppojen karsinatkin ekaa kertaa tälle viikkoa, muuten oon saanu nakitettua sen muille, kiitos kaikille <3

 

Ja sitten yksi juttu miksi vauva sais kans nyt tulla ja hyvä ettei vielä ollut tullut on että virallinen vatsakuva on otettu. Petri Mast otti meistä viimeksi kuvat ennen ja jälkeen syntymän ja halusin hänen ottavan kuvat nytkin. Meillä meinas mennä aikataulut niin ettei ehditä kuvia ottamaan mutta jee ehdittiin.

valosaari

Yritettiin ottaa kuvat ennen sitä Jonten Bulgarian reissua mutta sillon se ei vaan millään onnistunu. Otettiin kyllä ihan varmuuden vuoksi toisen kuvaajan Mikko Pekkarisen kans samanlainen kuva että jos nyt ois käyny niin että Jonten reissun aikana vauva oiskin syntyny. Kiitos Mikko kun kävit kuvan varmuudeksi ottamassa.

 

Mutta tosiaan kun aikaisempi oli Petrin kans niin halusin että uusikin on. Tuossa rivissä reunoilla olevat kuvat on Petrin ja keskellä oleva Mike Sirénin ottama kuva. Miken kans on myös jo sovittu että ottaa uudesta tulokkaasta sitten samanlaisen kuvan kun hän on syntynyt. Mila on tuossa kuvassa joku n 3 viikon ikäinen ja samaan pyritään uuden kans. Aikaisemmin tulee myös spice and ice photography   ottamaan ihan vastasyntyneen kuvan.

Petri Mast - Mike Siren - Petri Mast

Petri Mast – Mike Siren – Petri Mast

Ja tuo rivi on asetetty tuonne yläreunaan juurikin siitä syystä että toinen painos mahtuu alle =)

P1000682

Ei kyllä tunnu mitään erikoisempaa että vauva olis nyt tulossa, mutta jospa se pian tulis.. Tai siis kyllä mua jatkuvasti supistelee mutta ei ne oo kipeitä.

 

Ootellaan ootellaan…

Hassua muuten ku just samaan aikaan telkkarista tulee viimekauden fitnesspäiväkirjat ja siinä itkuisin silmin kerroin kuinka lapsen tekoa ei juuri silloin suositeltu ja nyt ollaankin tilanteessa että laskettuun aikaan on 4 päivää. Ihana kun elämä kääntyy yleensä positiiviseksi <3

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Venemessuilla pyörähtämässä #venemessut #helsinkikompass #seacare #akkupalvelu #saaristoradio

marivalosaari

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: