Äiti elämää 22.4.2016

Milan mietteitä vauvasta – napa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Napa muuttaa aika rajusti muotoaan raskauden aikana. Se on mun mielestä ainoo paikka mistä en oikeesti tykkää raskaudessa. Siis niinkuin ulkomuodollisesti! Paljon on juttuja mitkä vois jättää väliin, mutta tuo niinkuin ulkoisesti. Muutoin mä tykkään raskausmahasta.

Mila katseli mun napaa tuossa hetki sitten ja ensin kysyi ”Mikä tuo on?” ja kun kerroin että se on napa Mila kysyi ”Pitääkö sulle ostaa uus napa?”

Niin, se tosiaan näyttää siltä että pitäis, mutta samalla taidetaan jatkaa..

p.s. nyt on raskausviikko 40+2 ja niinku tiiätte, sais tulla jo… Viimeyönä tuli supistuksia klo 00-02 aika kipeitäkin 7 minuutin välein mutta se meni sit ikävä kyllä ohi. Ois saanu jatkua ja vauva jo syntyä. Muuten on nyt pari vuorokautta supistellu kivuttomasti 5-10 minuutin välein kokoajan.. Ei se kai kaukana oo..

-Mari-

Mila Valosaari

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Uusi napa, ihana idea! Vauva syntyy ylihuomenna, katsotaan osuuko oikeaan. Voimaannuttavaa synnytystä!

1 vastaus

Ihana Mila:) Uutta napaa vailla mäkin kyllä oo tämän masuni kanssa! Vitsi toivotaan, ettei sun nyt enää montaa päivää tarvitse kärvistellä, tsemppiä!!!

1 vastaus

Uusi napa, ihana idea! Vauva syntyy ylihuomenna, katsotaan osuuko oikeaan. Voimaannuttavaa synnytystä!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: