Äiti elämää 24.4.2016

Nyt vauva syntyy

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tai ainakin mennään sitä synnyttämään. Koskaanhan ei tiedä jos ois vaikka väärä hälyytys.

Ja tiedoksi. kirjoitan tämän etukäteen. Eli tätä kirjoittaessani vain toivon olevani matkalla sairaalaan. (Just nyt laskettu aika on ylihuomenna) Enkä siis osaa kertoa tässä kohtaa tarkemmin miten matka menee, mut kerron sit joskus.

Ajattelin että on helpointa tehdä tämmöinen julkaisuvalmis kirjotus ja sitten kun oon oikeesti matkalla niin puhelimesta sitten vain napsautan julki.

Se kuinka homma tästä nyt sitten etenee ja mitä tulee tulokseksi kerrotaan sitten hieman jälkijunassa. Sitä tuskin ihan heti pääsen ilmoittelemaan, mutta kyllä sekin info aika nopeasti tänne löytää.

Nyt pistäkääs sormet ristiin ja peukut pystyyn että kaikki sujuu normaalisti.

Niin ja viimeiset veikkaukset sukupuolesta voi toki vielä käydä antamassa =) täällä

-Mari-

Mari Valosaari_raskausvatsa_2016

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: