Yleinen 13.5.2016

Sukupuoli arvailun voittaja

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kiitos kun jännititte mukana ja arvailitte kumpi sieltä tulee.

www.spiceandicephotography.com

www.spiceandicephotography.com

Arvailuja tuli 317 kappaletta ja oikea vastaushan oli siis poika =)

Arpaonni poika veikkauksista osui Suskille. Lähetän hänelle meiliä ja hän saa palkinnoksi valita vapaasti 70€ arvosta tuotteita Fitnesstukun verkkokaupasta. Lisätiedot saat sitten kun vastailet meiliin.

p.s. sori kun kirjoitukset tulee nyt vähän ”jälkijunassa”, jotenki yhtäkkiä on taas kädet täynnä =) mutta kyllä täällä blogia päivitellään aina kun ehditään =)

-Mari-

 

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: