Yleinen 15.5.2016

Äidinvaisto

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

 

Tietääkö äiti tosiaan kumpaa hän odottaa vaikka siitä ei oteta selvää?

äidinvaisto

meidän kippuravarpaat =)

Moni sanoi että usein äidit vaistoaa kumpi sieltä on tulossa. Tosin kuulin kyllä muutaman tarinan myös siitä kuinka oli luullut yhtä ja toista tulikin. Mutta enemmän kuulin tarinoita siitä kuinka äiti oli vaistonnut lapsen sukupuolen.

 

Itse en uskaltanut mitään varmaksi sanoa, enkä kyllä varmaksi mitään tuntenutkaan, mutta pieni kutina pojasta kuitenkin oli. Sen verran uskalsin sanoa ”jos pakko jompaakumpaa on veikata veikkaan poikaa” mutta samaan hengenvetoon sanoin ”mutta tyttö se on kuitenkin”.

 

Kuitenkin kaivelin esiin vain sukupuolineutraalit vaatteet Milan ajoilta ja lakkautin varpaankynnet sinisiksi ja samoin sormiin tuli sinertävä sävy. Baby showereilla Salon Milagron Marianne teki geelilakkauksia ja kun kysyi väriä niin päädyimme yhdessä siniseen, hänkin veikkasi poikaa.

 

Kai meillä äideillä sitten vain on pieni kuudes aisti joka sen kertoo, se on varmaan se sama aisti joka herättää meidät pieneenkin ääneen yöllä tai auttaa aistimaan vauvan tarpeet kun hän ei vielä osaa puheella kertoa mitä kaipaa.

 

Asiasta kynsilakkaan.. ihan vaan vinkkinä. Noita geelilakkauksia voi tehdä myös itse kotona. Milagron verkkokaupasta tai liikkeestä saa pakkauksen jossa lakka ja uuni jossa lakka kovetetaan. Tästä kauppaan www.milagroshop.fi

 

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Toivottavasti teillä on uusi arki sujunut mukavasti! Ennen raskaaksi tulemista olin aivan varma, kuten kaikki läheisenikin, että saisin tytön ensimmäisenä lapsena. Huomasin kuitenkin ajattelevani, että tämä onkin poika, kun tein raskaustestin. Kertoessani siskolla raskaudesta hön luonnollisesti kiljui ilosta ja sanoi sitten, mutta se onkin kyllä poika hänestä. Samoin toimi äitinikin. Ja poikahan se oli. Ehkä äidinvaisto toimii vain ihmeellisesti.
0
1 vastaus

Kuulostaa tutulta toi ”mut tyttö se on kuitenkin”. Mulla oli vahva tunne että saan tytön ja siksi ajattelin et se on sit kuitenkin poika. Ostelin paljon vaaleanpunaista, vaatteista tavaroihin. Tyttö sieltä tuli. Olis siis pitänyt vain luottaa vaistoon (ostoista päätellen ehkä kyl luotinkin :D).
0
1 vastaus

Toivottavasti teillä on uusi arki sujunut mukavasti! Ennen raskaaksi tulemista olin aivan varma, kuten kaikki läheisenikin, että saisin tytön ensimmäisenä lapsena. Huomasin kuitenkin ajattelevani, että tämä onkin poika, kun tein raskaustestin. Kertoessani siskolla raskaudesta hön luonnollisesti kiljui ilosta ja sanoi sitten, mutta se onkin kyllä poika hänestä. Samoin toimi äitinikin. Ja poikahan se oli. Ehkä äidinvaisto toimii vain ihmeellisesti.
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Kiitos @kosmetologijenniluokkala  ihanasta ja puhdistavasta primaluce kasvohoidosta ❤️ tuli taas tarpeeseen 😊 #kasvohoito #tapiola #kosmetologi #kosmetologitapiola #capellobyredken

marivalosaari

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: