Yleinen 26.5.2016

Imetys ja silikonit

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Onnistuuko imettäminen, jos on silikonirinnat? Voiko silikonien kanssa imettää? Tuleeko maitoa normaalisti, kun on implantit?

imetys ja silikonit mari valosaari

Näitä kysymyksiä on mulle esitetty todella monta kertaa, jopa lääkärin toimesta. Mikä tietenkin on ihan hyvä kysymys koska voisihan jotain olla viallakin. Mä oon avoimesti kertonut, että mulla on silikonirinnat. Otin ne 21-vuotiaana itseäni varten. En tuntenut oloani naiselliseksi ilman rintoja ja olen ollut tyytyväinen päätökseeni. Kaikille nuorille jotka miettii rintojen suurennusta sanon että voitte tehdä sen jos teette itsenne vuoksi ja odotatte mielellään siihen saakka, kun olette lähemmäs 20-vuotiaita. Vanhemmille sitten pelkästään kunhan teette sen itsenne ettekä kenenkään muun vuoksi.

Mutta onnistuuko se imettämien? Mulla on ainakin onnistunut ja vieläpä todella hyvin. Mulla on myös monta ystävää joilla on silikonit ja heillä imetys on myös sujunut. Toistaiseksi en ole törmännyt keneenkään jolla implantit olisivat olleet imetyksen esteenä. Toki se voi olla mahdollistakin, mutta oletan sen olevan harvinaista.

Tällä kertaa maito nousi rintoihin kunnolla vasta keskiviikko iltapäivänä vaikka vauva syntyi jo sunnuntai-aamuyöstä. Tuo aika tosin taitaa olla aika yleinen maidon nousulle. Milan kans maito nousi jo oisko se ollut toisen yön jälkeen. Mulla on niin huono muisti että en muista oliko ensimmäisen vai toisen yön jälkeen, mutta varman päälle sanottuna toisen yön =)

Nyt siis hetken aikaa ehdin jo miettiä tuleeko maitoa tällä kertaa laisinkaan. Poika roikkui ensimmäiset vajaa neljä vuorokautta lähes taukoamatta rinnalla ja onneksi roikkuminen tuotti tulosta ja maitoa alkoi tulemaan. Ja tietenkin sitten kun sitä alkoi tulemaan poitsu veti illalla itsensä täyteen ja nukkui yli 4 tuntia putkeen. Moni ajattelee varmaan että oi ihanaa nyt äitikin pääsi siis nukkumaan, no ei päässyt kun oli tissit niin täynnä maitoa.

Heräsin siihen kun rintoja särki todella kovaa. Ne oli niin täynnä maitoa kun vaan olla voivat. En raskinut kuitenkaan herättää vauvaa ja odotin tuskaisena, että hän heräisi. No ei herännyt ja ensiavuksi menin lämpimään suihkuun ja annoin maidon valua pois. Se ei tuntunut juurikaan auttavan ja päätin ottaa oikean avun käyttöön. Ensimmäisen kerran rintapumppu pääsi käyttöön siis hyvinkin pian. Pumppasin manuaalisella rintapumpulla molemmista rinnoista hieman pois ja sitten helpotti. En kuitenkaan halunnut pumpata liikaa ettei maitoa tulisi vain enemmän ja enemmän. On aina parempi että rinnat tottuu tuottamaan maitoa sen verran kuin lapsi sitä tilaa, mutta luojan kiitos myös pumput on olemassa.

Avent käsikäyttöinen comfort -rintapumppu mikä mulla on, on todella helppokäyttöinen (jotkut kutsuu myös manuaalinen rintapumppu). Mä en olettanu että oisin tarvinu pumppua vielä joten sillon yöllä se oli vielä paketissa, mutta sepäs ei ollut muuta kuin paketti auki, pumppuosa pulloon kiinni ja pumppaamaan. Pulloa ei oltu tietenkään siis pesty joten se maito meni sitten ”hukkaan”, mutta apu mitä kaipasin löytyi.

Ja apua olisi nyt tarjolla teillekin, saan arpoa yhden manuaalisen rintapumpun. Joten jos haluat tämän kyseisen pumpun, niin kommentoi halusi olla mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan 9.6.2016.

philips avent käsikäyttöinen comfort rintapumppu

Jos joutuu pumppaamaan paljon, suosittelen sähkökäyttöistä pumppua. Tämä sähkökäyttöinen 2-osainen comfort -rintapumppu on kätevä koska se toimii sekä johdon kanssa että paristoilla joten pumppailu sujuu lähes missä vain.

philips avent sähkökäyttöinen rintapumppu

Joskus voi käydä kuten ystävälleni että vauva ei hyväksykään tissiä vaan haluaa ruuan ainoastaan pullosta. Ystäväni siis pumppaa maidon pulloon ja antaa pullosta vauvalle (hänellä oli just tämä Aventin pumppu ja kehui toimivan tosi hyvin). Alkuun hän oli käyttänyt käsikäyttöistä pumppua mutta hyvin pian oli ostanut sähkökäyttöisen. Ja ymmärrän kyllä miksi =) (sähköinen tai ei, tähän kohtaan hatunnosto hänelle ja muille äideille jotka jaksavat pumpata, onhan se tavallaan tupla duuni kun ensin pumppaat ja sitten lämmität maidon ja syötät, helppoa olisi siirtyä pelkkään korvikkeeseen, tsemppiä pumppailuun <3 ) Milan aikana mäkin jouduin pumppaamaan tosi paljon koska maitoa tuli niin super paljon. Usein pumppasin n. 40ml pois ensin ja sitten vasta Mila söi ja silloin käytin sähkökäyttöistä. Ylimääräinen maito kannattaa esim. pakastaa niin on sitten omaa maitoa kun tulee hetki että vauva jää hoitoon. Mulla maitoa tuli sillon siten että sitä jäi itselle jemmaan ja lisäksi yhden ystäväni tytär sai maitoa kun hänen oma maidontuotanto loppui.

Philips Avent rintapumppu

Ja ainakin toistaiseksi täällä mennään sillä niin kutsutulla lapsentahtisella menetelmällä, tissin saa huuleen kun pikkuisenkaan poika sitä hamuaa =) Jossain kohtaa myöhemmin sitten ehkä vähän tarkempia ruoka-aikoja, mutta ottakoon herra nyt sen mitä haluaa ja milloin haluaa, olen täällä häntä varten <3

Maitoa tulee niin että välillä on vauvan naama täynnä roiskeita, siitä on ollut haastavaa saada kuvaa, mutta sain tämän jotenkuten ikuistettua. Meidän pieni maitoposki <3

Yhteistyössä Philips Avent

imetys

imetys

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (318)

mukana

1 vastaus

Osallistun arvontaan! Toi näppärä pumppu pääsisi ystäväni vaippakakkua koristamaan <3

1 vastaus

Mukana arvonnassa

1 vastaus

Osallistun arvontaan! Esikoisen laskettua aika lokakuussa ja kovasti pohdituttaa ja jännittää nämä imetysasiat 🙂

1 vastaus

Osallistun arvontaan 🙂 söpö lapsi ♡

1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa! Ihanaa, että imetys sujuu noin hyvin, se kun ei oo aina itsestäänselvyys. 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa!

1 vastaus

Mukana arvonnassa, tämä oliskin vielä hankimatta ?

1 vastaus

Mukana! 🙂

1 vastaus

Mukana!

1 vastaus

Mukana! 🙂

1 vastaus

Mukana! Tämä todeta tulisi tarpeeseen !!

1 vastaus

Mukana! Odotan kolmatta lasta ja jos menee kuten edellisten kanssa niin maitoa suihkuaa.. Eli tulisi todella tarpeen! ?

1 vastaus

Mukana! ?

1 vastaus

Mukana! 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa

1 vastaus

Mukana! Tämä vielä puuttuukin, esikoista ootellaan 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa ?

1 vastaus

Mukana ollaan. Meillä jo 4kk poitsu mutta haluaisin antaa tämän lahjaksi ystävälleni joka odottaa esikoistaan 🙂 itselleni pumppu on ollut korvaamaton alkuviikoilla.

1 vastaus

Mukana! Vaikka toivonkin voivani imettää mahdollisimman pitkään, mutta imetyksistä kun ei ikinä tiedä. Ekaa imetin 4kk, tokaa 11kk, kolmatta muutaman kk. Neljäs syntyy kesäkuussa, saa nähä miten nyt käy!

1 vastaus

Mukana arvonnassa.

1 vastaus

Mukana arvonnassa. Hyvä Mari!

1 vastaus

Mukana ollaan ?

1 vastaus

Mukana

1 vastaus

Osallistun arvontaan 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa! 6 viikkoa laskettuun aikaan ja maitoa heruu jo nyt todella paljon joten pumpulle olisi aika varmasti käyttöä ! 🙂

1 vastaus

Mukana!

1 vastaus

Olen mukana! Olisi kiva antaa ystävälle lahjaksi kun syksyllä saapuu pieni ?

1 vastaus

Mukana arvonnassa! 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa. Kolmatta odotan ja vanha pumppu meni aikaisemmin rikki niin tarpeeseen tulis. ?

1 vastaus

Mukana ollaan.

1 vastaus

Mukaan arvontaan

1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂

1 vastaus

Juurikin jomman kumman noista Aventin pumpuista olen ajatellut hankkia kun vauvalle syksyllä syntyy ? Osallistun siis ehdottomasti mukaan arvontaan !?

1 vastaus

*kun vauva syksyllä syntyy 😉

1 vastaus

Mukana!

1 vastaus

Mukaan arvontaan

1 vastaus

Mukana! 🙂

Esikoista odotan jännityksen sekaisin tuntein. LA jo 6.6. Olisi mahtavaa saada tämä! Paljon olen kuullut pelkkää positiivista palautetta.

1 vastaus

Mukana ?

1 vastaus

Mukana! Esikoista odotellaan ja kovasti imetyksen onnistuminen jännittää.

1 vastaus

Mukana! 🙂

1 vastaus

Täällä on seurattu taivaltanne pojan kanssa koska täällä pari viikkoa vanhempi poika. muutaman kerran on tarvinnut pumpata yön jälkeen, mistä olen ollut innoissani, että saan maitoa pakkaseen. Mies tykkäisi hurjasti syöttää poikamme, joten välillä pääsen kauppaan ja mies syöttämään poikamme 🙂 Ainoa miinus on, että pumppu on lainassa ja saattaa palautua milloin vain kaverilleni takaisin, joten OMALLE pumpulle olisi käyttöä!

1 vastaus

Mukana! Esikoista odotellaan ja kovasti jännittää imetyksen onnistuminen.

1 vastaus

Mukana! Lahjaksi ihanalle ystävälleni joka odottaa esikoistaan <3 elokuussa laskettu aika ja tämä olisi ihan paras tapa ilahduttaa häntä <3

1 vastaus

Mukana ehdottomasti . Kuukausi laskettuun esikoisen kanssa ja silikoni rinnoilla aion imettää myös ja toivon onnistuvan 🙂

1 vastaus

Mukana!

1 vastaus

Mukana ☺️

1 vastaus

Osallistun arvontaan. Laskettuaika kahden viikon päästä, eikä pumppua ole vielä hommattu. ?

1 vastaus

Mukana arvonnassa. Laskettu aika kahden viikon päästä, eikä pumppua ole vielä hommattu. ?

1 vastaus

Mukana arvonnassa! Puolitoista kuukautta vielä esikoisen syntymään ja rintapumppu vielä puuttuu 🙂

1 vastaus

Mukana! Menisi hyvälle ystävälle joka odottaa esikoistaan 🙂

1 vastaus

Mukana ollaan! Esikoisen laskettu aika on 1.9.ja pumppu on vielä hankintalistalla. 🙂

1 vastaus

Mukana ollaan! Pumppu on hankintalistalla, mutta jäänyt vielä ostamatta! Laskettuaika 25.7 ?

1 vastaus

Mukana arvonnassa!

1 vastaus

Mukana arvonnassa ollaan!!
Puolivälissä nyt painellaan ja esikoiselle ostamani sähköinenrintapumppu meni loppusuoralla käytössä rikki. Eli uudelle olisi käyttöä.

1 vastaus

Hyvältä näyttää tuo pumppu! Mukana arvonnassa. 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa. Laskettu aika kesäkuussa ja pumppu vielä ostamatta.

1 vastaus

Tarpeeseen tulisi meidän Pikku Prinssille elokuussa… ?

1 vastaus

Mukana arvonnassa! LA olis heinäkuun puolessa välissä ☺️

1 vastaus

Mukana 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa! Esikoinen tulossa sykyllä ?

1 vastaus

Mukana arvonnassa ❤️

1 vastaus

Mukana arvonnassa! Laskettuaika syyskuussa ja pumppu vielä ostamatta!

1 vastaus

Mukana arvonnassa! 4 päivän ikäinen pikkuinen vieressä ja pumpusta todellakin olisi hyötyä!:)

1 vastaus

Mukana 🙂

1 vastaus

Mukana!! Rv 37+4 tänään.. itselle siis tulisi.. 🙂

1 vastaus

Mukana! 🙂

1 vastaus

Mukana, LA 21.8 🙂

1 vastaus

Mukana ollaan! Vauvan laskettu aika on 15.6 ja pumppua ei tosiaan olla vielä hankittu!

1 vastaus

Mukana arvonnassa. 🙂

1 vastaus

Mukana! 🙂

1 vastaus

Mukana!

1 vastaus

Hei Mari! Kiitos hienosta blogi tekstistä. Arvostan tosi paljon miten tuot ilmi, että fitnesstä harrastava äitikin on äiti lapsilleen ja heitä varten vaikka laji jota harrastat on ulkonäkö keskeistä ja pinnallista monen mielestä. Itsellani on takana edellisen kohdalla epäonnistunut imetys, poika syntyi pienenä ja jouduin pumppaamaan maitoa jonka senkin jouduin lopettamaan kahden viikon jälkeen jouduttuani teholle verenmyrkytyksen vuoksi joka oli seuraus kohtutulehduksesta Nyt tämän kolmannen kanssa takana on 2kk täysimetystä. Olen mielelläni mukana arvonnassa koska haluaisin tytön saavan äidinmaitoa silloinkin kun joutuisin sitä pullosta antamaan. Onnea vielä pienestä tulokkaasta koko perheelle ja ihanaa kesää 🙂

1 vastaus

Mukana. Ystävälle antaisin =)

1 vastaus

Mukana arvonnassa!

1 vastaus

Mukana arvonnassa! LA heinäkuussa ?

1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂

1 vastaus

Arvonnassa mukana. Minusta tulee kohta taas täti yhdelle pienelle. Tästä kiva lahja.

1 vastaus

Mukana 🙂 La 12.6 ?

1 vastaus

Mukana, la 7.7.

1 vastaus

Esikoista odotellessa, mukana 🙂

1 vastaus

Oletko joutunut korjauttamaan silikoneja lasten välissä? ’kärsivätkö’ ne imettämisestä?

1 vastaus

Osallistun arvontaan! Täällä 21-vuotias esikoista odottava, pienen pojan LA 8.8. ?
Varmasti tuosta on hyötyä tarvittaessa! ?

1 vastaus

Mukana arvonnassa! Laskettuaika 3.8 <3

1 vastaus

Ihana maitoposki !
Odotan kärsimättömänä juhannusviikon loppua,jolloin meidän pikkupojan l.a. on.imetyshetkiä odotan myös <3
Sisarusten syntymästä on jo vierähtänyt vuosia,joten sen aikainen rintapumppu on kadonnut maailman melskeessä.Olisi siis erittäin tervetullut meille arpavoitto!mukana arvonnassa siis 😉

1 vastaus

Mukana, ystävälle menisi.

1 vastaus

Mukana arvonnassa. 🙂

1 vastaus

Mukana 🙂 odottelen ensimmäistä ja LA on 7.8.

1 vastaus

Nyt kyllä ollaan niin mukana!! Ensimmäinen syntyi 2.5. Rintapumppu meiltä löytyy, mutta se on pumpattava ja sitä vedettävää mallia.. Välillä maitoa tulee niin paljo että rintoja särkee, sekä öisin usein sänky kastuu. Vedettävällä pumpulla ei vain yksinkertaisesti jaksa pumppailla. Tulisi todella tarpeeseen ja voisin laittaa vanhan pumpun kiertoon!

1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂

1 vastaus

Mukana ollaan 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa! Esikoista odotellaan saapuvaksi elokuun alussa ja rintapumppu on vielä hakusessa. ?

1 vastaus

Mukana arvonnassa! Heinäkuussa syntyy pienokainen ja pumppu(kin) vielä hankkimatta 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa!

1 vastaus

Mukana!

1 vastaus

Mukana arvonnassa. 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa :)!

1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂 Täällä on kesällä syntymässä esikoinen, eikä vielä ole pumppua hankittuna.

1 vastaus

Arvonnassa mukana ✌?️?

1 vastaus

Arvonnassa mukana! ✌?️

1 vastaus

Mukana ?

1 vastaus

Mukana :)!!

1 vastaus

mukana arvonnassa! 🙂

1 vastaus

Mukana <3 Ihana poikanen!!

1 vastaus

Mukana.Laskettu aika 29.6. 🙂 kiitos kivasta kirjoituksesta!! Odotan niin pientä.. ja toivon niin että imetys onnistuisi.

1 vastaus

Mukana arvonnassa

1 vastaus

Mukana arvonnassa ?

1 vastaus

Mukana 🙂

1 vastaus

Ehdottomasti mukana, esikoisen aikana pumpulle oli paljon käyttöä kun maitoa tuli enemmän kuin vauva söi. Itsellä oli silloin lainapumppu joten nyt ostoslistalla on ihan oma ?

1 vastaus

Mukana arvonnassa. Tänään juuri kävin alkuraskauden ultrassa. <3 Ihana pikkuinen siellä jumppasi.

1 vastaus

Mukana arvonnassa! Laskettuaika 11.6 pumppu vielä uupuu.

1 vastaus

Mukana ollaan !

1 vastaus

Mukana arvonnassa, syksyllä la. 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa,antaisin siskolle lahjaksi 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa! 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa

1 vastaus

Mukana arvonnassa!:)

1 vastaus

Mukana.

1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂

1 vastaus

Mukana. Kolme vuorokautta lapsen syntymästä ja tänään noussut maito kunnolla.

1 vastaus

Mukana

1 vastaus

Mukana arvonnassa! 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa!

1 vastaus

Mukana! Vauvan la on 8.7. 🙂

1 vastaus

Mukana! Tyttö 1kk vanha

1 vastaus

Rintapumppu on hyödyllinen apu!

1 vastaus

Mukana!

1 vastaus

Laitoin vanhan pumpun kiertoon muutama vuosi sitten, joten uusi tulisi tarpeeseen syksyllä <3

1 vastaus

Mukana:) la 14.10

1 vastaus

Niin mukana, esikoista odotellaan. 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa. La kolmen viikon päästä, ja pumppu vielä hankkimatta.

1 vastaus

Mukana arvonnassa!

1 vastaus

Minkäkin mukana 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa!:) Välillä maitoa yli oman tarpeen, mutta on niin herkkä maidontuotanto, että hiipuukin helposti, joten joudun välillä nästamaan maitoa pumppaamalka imetysten välissä, poika 2kk ei huoli tissiä jos ei oo täynnä rinnat, tyhjemmät tissit aiheuttaa tissiraivarit?

1 vastaus

Mukana. Tämä menisi esikoistaan odottavalle siskolle lahjaksi.

1 vastaus

Mukana arvonnassa!?

1 vastaus

Osallistun arvontaan! Esikoisen laskettu aika 21.6. 🙂

1 vastaus

Osallistun 🙂

1 vastaus

Osallistun arvontaan! (:

1 vastaus

Osallistun! (:

1 vastaus

Mukana

1 vastaus

Mukana arvonnassa! Laskettu aika 20.8. ja ensimmäinen lapsi kyseessä. SuperJännittävää! <3

1 vastaus

Mukana 🙂

1 vastaus

Osallistun. Täällä ensimmäistä lasta odotellaan onnellisena. Pumppua en ole vielä hankkinut, tuo ko pumppu kuullostaa hyvältä! ?

1 vastaus

Mukana! Heinäkuussa la ja toista odotan. Pumppu on vielä ostamatta ja tää oli muutenki tarkoitus ostaa! 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa!

1 vastaus

Mukana ollaan! Toivottavasti onni suosii 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa?

1 vastaus

Arvonnassa mukana! ??

1 vastaus

Mukana ollaan! ??

1 vastaus

Mukana arvonnassa! 🙂

1 vastaus

Mukana!???

1 vastaus

Mukana arvonnassa, tarvetta olis syyskuussa.

1 vastaus

Mukana 🙂 Heinäkuussa tälle varmasti tarvetta kun maitoa tulee jo nyt 😀

1 vastaus

Arvonnassa mukana!:) Käyttöön tulisi tässä taloudessa (LA ensi viikolla;)

1 vastaus

Mukana arvonnassa

1 vastaus

mukana

1 vastaus

Mukana arvonnassa. Tulee varmasti syksyllä tarpeeseen 🙂

1 vastaus

Osallistun arvontaan! Käyttöä ois elokuussa:)

1 vastaus

Mukana! Käyttöä on toivottavasti vuoden vaihteessa:)

1 vastaus

Mukana! Toivottavasti kuukauden päästä olisi tarvetta ☺

1 vastaus

Mukana arvonnassa!

1 vastaus

Mukana ollaan!

1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂

1 vastaus

Koska joudun pumppaamaan kaiken maidon, olen todellakin mukana!

1 vastaus

Mukana 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa! ?

1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa! 8kk imetystaival jatkuu edelleen mutta vanha pumppu sanoi juuri itsensä irti joten tarpeeseen tulisi 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa!

1 vastaus

Mukana! Tulee lokakuussa varmasti kovaan käyttöön.

1 vastaus

Osallistun arvontaan!

1 vastaus

Mukana! On hankintalistalla, mutta en ole vielä raaskinut ostaa

1 vastaus

Mukana arvonnassa

1 vastaus

Mukana!

1 vastaus

Mukana ehdottomasti. Pikkusisarus syntyy muutaman vkon sisällä ja entinen pumppu joutunut hävyksiin 🙂

1 vastaus

Mukana

1 vastaus

Mukana

1 vastaus

Mukana 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa. Voi olla, että tulee tarpeeseen hyvinkin nopeasti kun esikoisen laskettu aika on kesäkuun lopulla 🙂

1 vastaus

Mukana 🙂

1 vastaus

Mukana!

1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂

1 vastaus

Mukana ollaan arvonnassa 🙂

1 vastaus

Mukana

1 vastaus

Mukana arvonnassa!:)
Toinen lapsi syntyy marraskuussa ja ensimmäisen kanssa olisi tarvinnut jo kunnon rintapumpun, koska aina ennen kuin vauva rupesi syömään jouduin pumpata hieman pois ettei suihkua 😀

1 vastaus

Mukana! Pumpulle olisi käyttöä, esikoisen kanssa ei tullut hankittua ja nyt toinen tulossa 🙂

1 vastaus

Mukana! ☺??

1 vastaus

Mukana?

1 vastaus

Mukana

1 vastaus

On se nykytekniikka näppärää. Mukaan arvontaan!

1 vastaus

Mukana arvonnassa ? esikoisen laskettu aika on loppukesästä ?

1 vastaus

Mukana! ?

1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂

1 vastaus

Mukana

1 vastaus

Pumppu tulisi syksyllä tarpeeseen, mukana siis!

1 vastaus

Hep!! Vielä tässä on aikaa tuohon vaiheeseen,mutta hyvä aloittaa ajoissa tarpeellisten kerääminen,eikö. 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa.

Hei kerrotko vähän ruokavaliostasi, kun varmasti energiaa kuluu liikuntaan imetyksen lisäksi. Täällä yritän yhdistää äitiyttä, imetystä ja treenausta. Tyttö 7vko. Ruokavalio mietityttää ?

1 vastaus

Mukana

1 vastaus

Mukana arvonnassa!! 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa ?

1 vastaus

Mukana arvonnassa?

1 vastaus

Mukaan arvontaan. Esikoisen aikana pumppu tuli todella tarpeeseen ja uskon, että kohta koittavalla toisella kierroksella varmasti myös 🙂

1 vastaus

mukana arvonnassa

1 vastaus

Mukana arvonnassa

1 vastaus

Mukana arvonnassa!

1 vastaus

Mukana 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa

1 vastaus

Mukana. 🙂

1 vastaus

Osallistun arvontaan. Esikoisen laskettu aika joulukuussa! Jännittää kovasti!! Kaikki tuntuu uudelta ja ihmeelliseltä.

1 vastaus

Osallistun arvontaan! Esikoisen kasvaessa hävitin rintapumpun ja nyt sellaista taas tarvittaisiin. Marraskuussa laskettu aika!

1 vastaus

Osallistun arvontaan. Ystäväpiirissä on muutama pikkuinen syntymässä kesän aikana ja varmasti menisi pumppu tarpeeseen. Itselläni tarvetta todellakin oli kun oma poikani syntyi. Pumppasin maidot pulloon, sillä poitsu ei osannut imeä rinnasta.

1 vastaus

Mukana arvonnassa.

1 vastaus

Osallistun arvontaan 🙂

1 vastaus

Mukana! 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa! 🙂 Tämä olisi mahtava saada! Esikoisen LA elokuussa, ja paljon tavaroita hankkimatta, rintapumppu mukaan lukien!

1 vastaus

osallistun

1 vastaus

Imetys <3 Ehdottomasti mukana ollaan!

1 vastaus

Mukana! 🙂
15.4 syntyi ihana poika. Jossain välissä voisi raskia käydä omillakin menoilla, niin pumppu helpottaisi.

1 vastaus

Osallistun arvontaan! Esikoista odotan loppumetreillä, ja mies otti eilen illalla puheeksi rintapumput. Kuulemma sellainen pitäisi olla että pääsee mamma urheilemaan ja rentoutumaan yksin 😀 <3

1 vastaus

Mukana ollaan

1 vastaus

Ehdottomasti mukana!

1 vastaus

Osallistun arvontaan ☺ odotetaan ensimmäistä, kuukausi vielä ❤❤

1 vastaus

Osallistun=)

1 vastaus

Haluan olla mukana arvonnassa ☺Tämä tulisi tarpeeseen loppukesästä.

1 vastaus

Hei Anu, onneksi olkoon. Sinä voitit rintapumpun itsellesi!

1 vastaus

Osallistun pumpun arvontaan.

1 vastaus

Mukana 🙂

1 vastaus

Mukaan arvontaan, omistan sähkökäyttöisen pumpun, mutta se on vaikeaa ottaa reissuun mukaan, manuaalinen toimisi paremmin! 🙂

1 vastaus

Mukana myös

1 vastaus

Mukana! Ihan kohta olisi käyttöä!!!

1 vastaus

Mukana, itsellä laskettu aika juurikin 9.6. joten tulisi sopivasti tarpeeseen!

1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂

1 vastaus

Mukana!:) Ihan kohta toivottavasti täälläkin tarpeellinen!:)

1 vastaus

mukana arvonnassa 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa.

1 vastaus

Osallistun arvontaan 🙂

1 vastaus

Mukana!

1 vastaus

Mukana myös! ?

1 vastaus

Tahtoo mukaan arvontaan 😉

1 vastaus

Mukana!! 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa! 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa!! ?

1 vastaus

Mukana

1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂

1 vastaus

Mukana! o/ Pikkukakkosta odottelen saapuvaksi joskus nyt kesäkuussa.. 🙂

1 vastaus

Mukana!

1 vastaus

Mukana arvonnassa

1 vastaus

Mukana ollaan!

1 vastaus

Mukana myös

1 vastaus

Osallistun arvontaan! Laskettu aika häämöttää vajaan kuukauden päässä!

1 vastaus

Oi, tämä tulis varmasti tarpeeseen, laskettuun aikaan alle kuukausi. Toivon todella, että imetys onnistuu 🙂

1 vastaus

osallistun!

1 vastaus

Osallistun! Esikoista odotellaan ja kaik muu paitsi rintapumppu ja itkuhälytin löytyy. 🙂

1 vastaus

Mukana! Esikoista odotellaan täällä 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa! 🙂

1 vastaus

Mukana! Ihana maitonaama 🙂 itse en tykkää sähköisestä rintapumpusta ollenkaan. Käsikäyttöinen tuntuu ”tehokkaammalta”.

1 vastaus

Mukana arvonnassa. Pian pitääkin alkaa pumppailemaan, koska raskausdiabetes.

1 vastaus

Mukana. Tän hetkinen pumppu vanha ja vaikeakäyttöinen.

1 vastaus

Mukana arvonnassa, ehdottomasti!! Tuon pumpun olenkin ajatellut hommaavani. 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa! Imetin esikoistani 8 kk enkä tullut missään vaiheessa hommanneeksi rintapumppua, mietin, että se on turha ja kallis ostos. Se olisi kyllä tullut tarpeeseen monet kerrat, kärsin rintatulehduksestakin viisi kertaa. Luulen, että pumppu olisi auttanut niissä tilanteissa..
Nyt odotan kuopusta, ja hankintalistalla on ehdottomasti kunnon rintapumppu!

1 vastaus

Mukana arvonnassa!

1 vastaus

Mukana arvonnassa! 6 kuukautta pitäisi vielä masuasukin saapumista odotella ja tämä olisi kiva aloitus vauvahankintoihin.

1 vastaus

Mukana arvonnassa

1 vastaus

Ehdottomasti mukana arvonnassa!

1 vastaus

Osallistun arvontaan! Aurinkoista kesää perheellenne 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa! Pikku kakkonen syntymässä heinä-elokuussa 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂

1 vastaus

Osallistun arvontaan! Tuo vempelettä en vielä ole ehtinyt ostaakaan ja sitä toivottavasti tarvitaan jo reilun kuukauden kuluttua 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa! Eka tulossa toivottavasti alle kuukauden sisään ? Just tää pumppu ollut harkinnassa.

1 vastaus

Hei! Kiva,lukea avointa kirjoitelmaasi. ??Olen mukana arvonnassa. Olisi tarvetta rintapumpulla. Lask.aikaan on enään vajaa kk.

1 vastaus

Osallistun arvontaan, olisi kiva lisä tuleviin babyshowereihin 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa! 🙂 Laskettuaika lähestyy, eikä rintapumppua olla vielä hankittu.

1 vastaus

Mukana arvonnassa!

1 vastaus

Haluan mukaan arvontaan! Kaksoset tulossa maailmaan suunnitellusti sektiolla juurikin 9.pvä. Pumppu vielä puuttuu ja tulee kyllä tarpeeseen, vois olla turhan rankkaa lapsentahtisesti kahta imettää. Pumpun ja pullojen avulla pääsee isi mukaan ruokintaan ja äiti välillä unille.

1 vastaus

Mukana arvonnassa :)! Esikoisen laskettu aika 19.6 ni tulis käyttöön :))

1 vastaus

Mukana arvonnassa!
Esikoista odottelen ja just äsken googlailun perusteella tulin siihen tulokseen että tää kyseinen pumppu olisi se varmin valinta, sitten sattumalta törmäsin tähän ☺

1 vastaus

Mukana ollaan!:) esikoisen la on 17.8

1 vastaus

Mukana ??

1 vastaus

Mukana! Oma pienokainen noin9 kk päästä ☺

1 vastaus

Mukana! Esikoista odotellaan

1 vastaus

Ehdottomasti mukana! 🙂 tulisi tarpeeseen.. Laskettu aika lokakuussa ja rintapumppua ei olla vielä hankittu 🙂

1 vastaus

Ehottomasti mukana arvonnassa! 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa!

1 vastaus

Mukana arvonnassa <3

1 vastaus

Mukana arvonnassa!

1 vastaus

Mukana arvonnassa.

1 vastaus

Mukana arvonnassa, LA 7.8. 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa.

1 vastaus

Mukana arvonnassa. Esikoinen syntyi kuukausi sitten ja pumppu on ollut erittäin suuri pelastus. Ystäväni saa pian lapsen ja pumppu olis lahja hänelle tavallisten lahjojen lahjojen kuten vaatteiden sijaan. Tykkään yrittää ostaa aina tarpeellista ja hieman erilaista lahjaa kuin muut. Pumppu olisi siis täydellinen. 🙂

1 vastaus

Mukana arvonnassa! ?

1 vastaus

Mukana arvonnassa! 🙂

1 vastaus

osallistun

1 vastaus

Mukaan arvontaan. Tulisi tarpeeseen 🙂

1 vastaus

Mukana?

1 vastaus

Mukana 🙂

1 vastaus

Mukana! La lokakuun lopulla ❤

1 vastaus

Mukana arvonnassa!

1 vastaus

Mukana:)

1 vastaus

Mukana arvonnassa

1 vastaus

Osallistun arvontaan! La 18.6?❤

1 vastaus

Mukana arvonnassa:)

1 vastaus

Osallistun arvontaan, laskettu aika heinäkuun lopulla! ☺

1 vastaus

Osallistun arvontaan.

1 vastaus

Kiva kirjoitus ja upea palkinto!

1 vastaus

Osallistun siis arvontaan 🙂

1 vastaus

kokemukset tiedän että voi imettää mukana arvonnassa

1 vastaus

En suosi muoveja silikoneja kehossani. Mukana arvonnassa.

1 vastaus

Mukana.

1 vastaus

mukana

1 vastaus

Mukana arvonnassa. Esikoinen syntyi toukokuussa eli rintapumppu tulisi meille heti käyttöön!

1 vastaus

Mukana.

1 vastaus

Eikun tämähän arvottiin jo…

1 vastaus

Osallistun arvontaan 🙂

1 vastaus

mukana

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Milan kanssa @seeley_chiropractic_clinic käsittelyssä 👌🏻👌🏻
.
.
.
#seeleychiropractic #kiropraktikko #kaisaniemi #helsinki #oulu #yhteistyö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: