Äiti elämää 16.6.2016

Jälkitarkastus ja ensimmäiset laukat

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Lääkäri teki synnytyksen jälkeisen jälkitarkastuksen eilen ja kaikki pitäisi olla kunnossa. Tarkastuksessa lääkäri kyseli vointia ja teki nopean sisätutkimuksen todetakseen että kohdunsuu on täysin sulkeutunut ja kokeili vatsan päältä että kaikki tuntuu normaalilta. Tällä tapaamisella jutellaan myös ehkäisyasiat kuntoon. Mitäs muuta siellä tapahtui.. eipä tainnut muuta olla. Nopea käynti.

 

Ja koska kaikki ok niin tämähän tarkoitti sitä että sain myös luvan ratsastaa kunnolla (kysyin erikseen). Heti eilen hyppäsinkin hepan selkään ja ravailin ja laukkailin muutamia kierroksia. Ja tosiaan tein vaan noin koska ystäväni oli ratsastamassa ja varastin häneltä hevosen hetkeksi. Pidempää en olisi pystynytkään koska pikku Pertsa kaipasi taas äitiä..

 

Videolla meidän menoa =) tuntui kyllä taas hieman holtittomalta.. kestää taas hetki että saa kunnon tuntuman ratsastamiseen ja ennen kaikkea että niin kutsutut ratsastuslihakset aktivoituu.. mutta ai että oli ihanaa <3

 

p.s. tänään on sit sisäreidet ja pakarat kipeenä.. enkä oikeesti ratsastanu ku max 15 minuuttia, eli toimii myös treeninä!

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Kyllä oon ajatellu että sitten en enää kyllä hevosen selkään mene jos pahalta rupeaa tuntumaan. Pieni tauko valmennukseen nyt sitten tulee, mutta uudestaan sitten taas myöhemmin.

Suosittelen kyllä valmennusta, minäkin kävin noin 2 viikon välein, ja kyllä sillä vaan ne perusasiat saa kuntoon ja se kun joku katsoo koko ajan mitä tekee 😀

1 vastaus

Voi kuinka muistan tuon, kun pääsi synnytyksen jälkeen ratsastamaan 🙂 oli se vaan taas kivaa, kun aika pitkä tauko silloin oli. Mutta kyllä sitä vaan nopeaa unohtaa asioita, oli taas mukava käydä sitten valmennuksissa ja opetella vanhat asiat uudestaan ?
Nyt viikkoja 18 ja olen vielä yrittänyt käydä ratsastamassa kun ei ole pahalta tuntunut ja rauhallisesti mennyt 🙂
Esteitä en enää uskalla hypätä.

1 vastaus

Mä en uskaltanut ollenkaan ratsastaa raskaana vaikka sallittuahan se on noin puoleenväliin saakka. Vaikka kukapa näitä oikeasti kieltää. Nauti vielä kun voit ja sitten kohta taas lisää =)

Valmennukseen kaipailisin minäkin. Tekis hyvää!

1 vastaus

Mä ratsastin ja ajoin hevosia rv 36 asti. Oli niin pieni maha eikä tuntunut pahalta ja ihan neuvolassa sanottiin että saa huoletta ratsastella ja ajaa kunhan ei tunnu ikävältä mahassa 🙂

1 vastaus

Kyllä oon ajatellu että sitten en enää kyllä hevosen selkään mene jos pahalta rupeaa tuntumaan. Pieni tauko valmennukseen nyt sitten tulee, mutta uudestaan sitten taas myöhemmin.

Suosittelen kyllä valmennusta, minäkin kävin noin 2 viikon välein, ja kyllä sillä vaan ne perusasiat saa kuntoon ja se kun joku katsoo koko ajan mitä tekee 😀

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: