Äiti elämää 8.7.2016

Miksi lapsi itkee

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Äidin sydäntä särkee joka kerta kun lapsi on surullinen tai häntä sattuu.

Joskus sitä ei edes tiedä miksi se lapsi itkee ja sitten on nämä tapaukset kun sen todellakin tietää hahaha

Naurut tarjoaa: Creative Ideas

FullSizeRender_37

FullSizeRender_34 FullSizeRender_35 FullSizeRender_36 FullSizeRender FullSizeRender_33 FullSizeRender_32 FullSizeRender_30 FullSizeRender_31 FullSizeRender_29 FullSizeRender_28 FullSizeRender_27 FullSizeRender_26 FullSizeRender_25 FullSizeRender_24 FullSizeRender_23 FullSizeRender_22 FullSizeRender_20 FullSizeRender_19 FullSizeRender_18 FullSizeRender_17 FullSizeRender_16 FullSizeRender_15 FullSizeRender_14 FullSizeRender_12 FullSizeRender_11 FullSizeRender_13 FullSizeRender_10 FullSizeRender_9 FullSizeRender_8 FullSizeRender_7 FullSizeRender_6 FullSizeRender_5 FullSizeRender_3 FullSizeRender_1 FullSizeRender_2 FullSizeRender_4 FullSizeRender_21

 

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

En kestä 😀 😀 Ihan niinkun meillä!!

1 vastaus

Hahaaaaaa miten hauskat 😀 sun blogia on mukava lukea, et esitä mitään vaan oot ihanan aidosti sinä! 🙂

1 vastaus

En kestä 😀 😀 Ihan niinkun meillä!!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Milan kanssa @seeley_chiropractic_clinic käsittelyssä 👌🏻👌🏻
.
.
.
#seeleychiropractic #kiropraktikko #kaisaniemi #helsinki #oulu #yhteistyö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: