Yleinen 12.7.2016

Kiitos sinä joku!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meille kävi hieman pelottavakin tilanne tänään. Mila oli hetken kadoksissa.

huimala

Me oltiin tänään Huimalassa (sisäleikkipuisto) ja hieman ennen lähtöä minä menin vaihtamaan vauvalle vaippaa ja ystäväni jäi valvomaan Milaa, omaa tytärtään sekä veljentytärtään.

 

Minulla kesti vaipanvaihtoreissu noin 10-15 minuuttia koska oli jonoa ja piti vaihtaa kaikki vauvan vaatteet koska ne oli kakassa . Tänä aikana ystäväni oli hyvin pieneksi hetkeksi kääntänyt selkänsä ja sen aikana Mila oli hävinnyt.

 

Kun minä saavuin paikalle oli Mila jo tullut takaisin ja kaikki oli hyvin. No sitten alettiin tehdä lähtöä ja sanoin Milalle että käydään pissalla ennen kun lähdetään. Hän sanoi jo käyneensä, minä siihen että ei kun me käytiin kun tultiin, nyt pitää käydä uudestaan. Tyttö kertoi sitten uudestaan hyvin uskottavasti käyneensä tekemässä jo pissan ja kakan, kysyin sitten kuka pyyhki ja hän vastasi että täti. Yritin kysyä kuka täti, mutta vastaus oli vain täti. Laskin siinä sit yks plus yks ja tajusin että Mila taisi käydä ”hukassa” ollessaan vessassa. Kysyin vielä että huusitko että tulla pyyhkimään johon neiti vastasi tomerasti että JOO huusin KOVAA =) tavallaan tilanne oli aika hauska näin jälkikäteen ajateltuna, mutta auta armias mikä kauhu olisi minut vallannut jos tyttö olisi ollut ”kadoksissa” vielä kun tulin takaisin.

 

Kiitos siis sinulle joka vastasit tyttäreni pyyntöön tulla pyyhkimään ja autoit häntä.

 

Moneen kertaan käytiin Milan kans asiaa läpi ja toivottavasti hän ymmärsi että vessaan lähetään vain tuttujen kans, ei yksin.

 

Onneksi Huimala on niin kiva paikka että lapsi lähtee vain vessaan eikä pois paikalta.

 

Loppu hyvin kaikki hyvin

huimala

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Hah, meidän 4v oli tänään hoidossa sukulaisella ja kuulema ”kerran oli hukassa kun niin sukkela jaloistaan” En ees uskaltanu kysyä että kadoksissa missä ja kuinka kauan… 😀

1 vastaus

On ne ehtiviä ja omatoimisiakin nää 3 vuotiaat. Meillä tytöt karkas kauppareissulla toinen toiseen suuntaan ja toinen kaupan sisään. Nappasin pienemmän kainaloon ja lähin etsimään isompaa, koko kaupan kiersin eikä näkynyt. Palasin sit lähtöpaikalle niin joku nainen oli napannu onneksi kiinni ja piteli siinä,kunnes kerkesin paikalle. Kyllä säikähdin! Onneksi on paljon ihmisiä, jotka välittää.

1 vastaus

se on kyllä onni että ihmiset välittää.

1 vastaus

Hah, meidän 4v oli tänään hoidossa sukulaisella ja kuulema ”kerran oli hukassa kun niin sukkela jaloistaan” En ees uskaltanu kysyä että kadoksissa missä ja kuinka kauan… 😀

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: