Äiti elämää 15.7.2016

Itkuhälyttimen voittaja

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Arvonta suoritettu ja Philips Avent itkuhälyttimen voitti:

 

Jenna Kaikkonen

otan sinuun yhteyttä, onneksi olkoon! Kiitos kaikille osallistuneille!

itkuhälytin

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Vastaan tähän jos joku muukin sattuu miettimään samaa. Ja täytyy tunnustaa että en käy nykyään sokeroinnissa ihan niin usein kun olisi tarve, heh. Mutta joskus oon käyny ja kerran kuussa käynti on riittäny. on tosin tosi yksilöllistä miten karva kasvaa takaisin, mut mulla kasvaa enää todella harvassa hentoja karvoja niin että pieni kasvu ei haittaa tai näy. Ennen kasvoi enemmän mutta sokeroinnin myötä kasvu on hidastunut. Kainalot on sellaiset mitkä tulee sheivattua myös silloin tällöin sokerointien välissä vaikka kävis säännöllisemminkin.

1 vastaus

Yritin etsiä sun sähköposti osoitetta mutta en löytänyt. Laitan siis kysymykseni tänne, voit sitten vastata tähän tai minulle suoraan sähköpostiin. Olen ymmärtänyt että käyt todella säännöllisesti sokeroinnissa. Kuinka pitkä väli sinulla on kertojen välillä? Joutuuko esimerkiksi kovin eriaikaan tekemään sokeroinnin jalkoihin, kainaloihin ja sitten intiimialueelle? Olen pitkään miettinyt että menisin sokerointiin mutta tiedän että siihen jää koukkuun helposti ja hiukan mietityttää kun ei ole ihan ilmaista touhua. 🙂

1 vastaus

Vastaan tähän jos joku muukin sattuu miettimään samaa. Ja täytyy tunnustaa että en käy nykyään sokeroinnissa ihan niin usein kun olisi tarve, heh. Mutta joskus oon käyny ja kerran kuussa käynti on riittäny. on tosin tosi yksilöllistä miten karva kasvaa takaisin, mut mulla kasvaa enää todella harvassa hentoja karvoja niin että pieni kasvu ei haittaa tai näy. Ennen kasvoi enemmän mutta sokeroinnin myötä kasvu on hidastunut. Kainalot on sellaiset mitkä tulee sheivattua myös silloin tällöin sokerointien välissä vaikka kävis säännöllisemminkin.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: