Yleinen 29.7.2016

Raskauskiloista eroon

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tässä on pieni vinkki kevyeen treeniin vastasynnyttäneelle. Ja videon lopussa paljastan miten lähtee samantien 2 senttiä vyötäröltä!

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016071221895968_vi.shtml

Täytyy tässä kohtaa tunnustaa että turhan paljon näkyy itsellä raskaus edelleen.. jospa sitä pian alkais treenaamaan niinku kunnolla. Kuka ois messissä jos tekisin videot treeneistä ja treenattais ”yhdessä”?

Tästä hankkimaan itselle korsetti jolla lähtee heti pari senttiä =)

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (7)

Mukana! Sillä tavalla missä pystyy. Täällä 3viikkoinen poika ?
0
1 vastaus

Minä minä minä ;D
0
1 vastaus

Minä myös 🙂
0
1 vastaus

Joo:)
0
1 vastaus

synnytin viikko sit mutta voin tulla mukaan sit jäkkijunassa kun kaikki täältä löytyy 😀
0
1 vastaus

Hei Mistä tollasen korsetin saa? Tilasin ulkomailta jostain mutta se oli ihan huono, ei ollut yhtään jämäkkä ja vatsaa pullistaessa päästi sen ihan lörpsähtämään, eli jousti liikaa. Täytyy sanoa että uskomattomassa kunnossa olet kyllä 2kk synnytyksestä! Itse en pystynyt melkein puoleen vuoteen likkumaan kunnolla ja nivuset on vieläkin 8kk jälkeen välillä tosi arat ja juoksu ja askelkyykyt saattavat napata vielä ikävästi:/..
Jumppavideoita otetaan miellään vastaan:)
0
1 vastaus

Mukana ollaan!
0
1 vastaus

Mukana! Sillä tavalla missä pystyy. Täällä 3viikkoinen poika ?
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Kiitos @kosmetologijenniluokkala  ihanasta ja puhdistavasta primaluce kasvohoidosta ❤️ tuli taas tarpeeseen 😊 #kasvohoito #tapiola #kosmetologi #kosmetologitapiola #capellobyredken

marivalosaari

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: