Äiti elämää 31.7.2016

iteppähän halusimme äideiksi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Äitiys on rankka laji.. Jokainen meistä on kuitenkin tehnyt tietoisen päätöksen tulla äidiksi. Raskaus ei välttämättä kaikilla ole ollut päätös mutta äitiys on. Kestäkäämme siis sen seuraukset, tässä ollaan ja pysytään.

Iloksemme on tehty kappale joka kertoo paljon äitiydestä

 

eikä isätkään taida päästä helpommalla

 

 

mutta SILTI rakastamme niitä pieniä riiviöitä yli kaiken <3

-Mari-

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Ai ai mitkä naurut sain näistä 😀

1 vastaus

Siis tuo äippävideo on ihan huippu! 😀
Paljon parempi kuin miesten

Mulla on työkavereina vain miehiä (9kpl) ja 3 niistä on nyt tässä lähiaikoina saanut muksun, niin piti niille näyttää

1 vastaus

Ai ai mitkä naurut sain näistä 😀

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Mun ja Milan ensimmäinen yhteinen ratsastustunti @ratsastuskeskuslupis
Kiitos @saara1982 ja @team.kotisaari kun pyysitte meidät mukaan. Videoo tulossa youtubeen... .
.
.
#ratsastuskeskuslupis #heppatyttö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: