Fitness 16.8.2016

Tulisitko kuntotestiin mun kanssa?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

27.8. Narinkka torilla järjestetään tapahtuma nimeltä treenipäivä klo 10-16. Mä oon mukana Biancaneven osastolla ja starttaamassa heidän nimikko kuntotestiään klo 13:20

Treenipäivä2016

Tapahtumassa on PALJON muutakin kuin vain kuntotesti joten kannustan kaikkia tulemaan paikalle. Lava-ohjelma on ilmainen kuten myös klo 13 starttaava lankutusskaba.

 

Ja meillä olis jonkin verran paikkoja annettavan ilmaiseksi tuohon kuntotestiin. Mä jaan täältä blogin kautta 16 kappaletta siten että 8 ENSIMMÄISTÄ ilmoittautujaa kommentteihin on mukana. HUOM kommentoi vain jos varmasti pääset paikalle, ilmoittautuminen on sitova. Eli kahdeksan ihmistä saavat ottaa itsensä ja ystävänsä mukaan tapahtumaan.

 

Ja älkää säikähtäkö sanaa kuntotesti, en mäkään oo missään hyvässä kunnossa nyt. En oo treenannu kunnolla tooooodella pitkään aikaan. Mä osallistun siis testiin kans ja sovitaan niin että cooperin osuuden varsinkin mä jään suosiolla hölkkääjien kans pitämään perää ja kannustamaan että jaksetaan edes juosta (hölkätä) se 12 minuuttia =)

 

Käykää tutustumassa tapahtumana tästä. Facebook tästä

 

Ja ilmoittautukaa mukaan (huom laita sähköposti lomakkeeseen mukaan jotta voin ottaa yhteyttä

-Mari

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (10)

Moi, on listalla.. luulis että on aikaa kun on apukädet ja kaikkee, mutta eipä vaan tahdo olla =( se on kyllä melkoinen viidakko tosiaan. yritän saada selkokieliset ohjeet aikaiseksi piakoin. mut saattaa kestää

1 vastaus

Olisi kiva voittaa/saada kuntotestiin paikka. Jos sillä saisi lisä vauhtia kunnon kohottamiseen.

1 vastaus

ensimmäiset kahdeksan kommentoijaa saavat tulla ystävänsä kanssa joten olet mukana =) kerron lisätiedot meilitse

1 vastaus

Ilmottautuisin kuntotestiin mukaan!

1 vastaus

tervetuloa =) lähetän lisätiedot meilitse

1 vastaus

Pitäiskö tulla kanssa ?

1 vastaus

Minun mielestä pitäisi, tuletko?

1 vastaus

Moikka! Ei nyt liity tähän postaukseen, mutta voisitko vähän kertoa että miten teillä on sujunut au pairin kanssa? Mistä hänet löysitte ja miten teillä toimii palkkaus yms? Ollaan etsimässä meille au pairia ja tämä on kyllä aikamoinen viidakko.?

1 vastaus

Moi, on listalla.. luulis että on aikaa kun on apukädet ja kaikkee, mutta eipä vaan tahdo olla =( se on kyllä melkoinen viidakko tosiaan. yritän saada selkokieliset ohjeet aikaiseksi piakoin. mut saattaa kestää

1 vastaus

Voi että olis niin kiva tulla! Mä oon tällä hetkellä sairaalassa selkäkipujen takia.. 🙁

En tiiä Mari muistatko mua, mutta lahden fitnessExpoilla 2015 muistaakseni (voi olla 2014 :D) nähtiin. Lupasit instagramissa että jos tuun moikkaamaan niin saan muutaman protskupatukan palkaksi, kun ujostin tulla sua moikkaamaan vaikka olin nähnyt sut jo helsingissäkin jossain messuilla…

1 vastaus

Moi, muistan joo =)

Harmi kun selkäsi on kipeä, toivottavasti pian saatte sen paranemaan!!!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: