Yleinen 28.8.2016

Mä onnistuin karkottamaan ainakin yhden pelon

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

mari valosaari

Kirjoitin pari päivää sitten että liikuntaa ei tarvisi pelätä.

 

Mun kirjoitus tuotti tulosta =) Yksi näistä henkilöistä jotka ylipäätään innoitti kirjoittamaan aiheesta luki kirjoitukseni ja päätti lähteä mun mukaan sinne kuntotestiin. Ihan huikeeta että sain ainakin yhden ihmisen rohkaistumaan ja lähtemään liikenteeseen ”pelosta” huolimatta. Ja mikä parasta, tämä kaverini kiitteli moneen kertaan että innostin hänet mukaan.

 

Hän, kuten minäkin ajatteli ensin että ei kehtaa lähteä tekemään etenkään kuntotestiä kun on niin huono lähtötaso. Mutta ajatuksella ”jokainen starttaa omalta tasoltaan” me molemmat mentiin rohkeasti mukaan. Niin kuin jo kirjoitin on se aika kova paikka tämmöisenä ”fitnesstähtenä” mennä ihmisten eteen tekemään testiä kun tietää että ei ole fitnesstähti kunnossa. Mutta uskalsin minäkin ja kivaa oli. Kukaan ei kytännyt toisten tekemisiä vaan puhallettiin yhteen hiileen ja tsempattiin toisiamme.

 

Eikä mun tulokset nyt niin huonoja edes ollut ajatellen että esim viimeisin salikäyntini oli 1,5 vuotta sitten. Eikä myöskään kaverini. Sanoinkin hänelle että ei voi tietää mikä on taso jollei kokeile =) Mä oon ylpee hänen tuloksistaan ja omista myös.

 

Mun tulokset:

Lihaskunto (aikaa tehdä 30 sekuntia)

Kyykyt 30

Punnerrukset 30

Vatsalihakset 3 (näitä en halunnut tehdä kolmea enempää koska synnytyksestä on vasta 4kk aikaa)

 

Cooperin testissä juoksin 2280m ja sekin yllätti positiivisesti koska en oikeesti oo mikään juoksija tyyppi.

mari valosaari treenipäivä

Siellä oli myös lankutusskaba johon osallistuin osallistumisen vuoksi ja tarkoitus olikin lankuttaa vain 2 minuuttia ja samaista raskautta syynä pitäen. Mä en ala treenaamaan vatsalihaksia ennen kuin 6kk synnytyksestä on kulunut. Ton skaban voitti joku nuori poika oisko ollu n 6 vuotias tuloksella 22,5 minuuttia =) wow!

 

Kivaa oli tapahtumassa ja Biancaneven jengin kans heidän osastolla. Treenipäivän sivuilta varmaan näkee tunnelmia tapahtumasta

Ja vielä mukavampaa on että joku innostui, ja voisin veikata että tämä on innoittanut muitakin, toivon ainakin niin <3

p.s. nyt on jalat kipeenä…

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: