Fitness 1.9.2016

jumppapöksyt

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tuliko kesän aikana lepäiltyä liikaa? Ehkä uudet treenihousut antaa motivaatiota liikkumiseen?

Tämmöiset uutuudet löytyy Fitnesstukulta.

Todella mukavat jalassa ja pituus tosi hyvä. Mä oon 170cm ja housut on kokoa S ja lahjepituus riittää hyvin  =)

Käy kurkkaamassa tarkemmin tästä

fitnesstukku star est 99

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Käytössä AMANDAN kylmähoitolaite. Tää on vähän kuin "avantosimulaattori" 😃 Kylmä sumu auttaa mm palautumiseen #amandan #kylmäsumu #melkeinkuinavanto #kaksiminuuttiariittää #officialamandan #yhteistyö #palautuminen @officialamandan

marivalosaari

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: