Fitness 30.9.2016

Nyt olis proteiini halpaa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Enpä ole paljoa treeni juttuja täällä julkaissut saatika lisäravinteista, mutta eiköhän siihen tule muutos kunhan täältä itsekin aktivoin itseni oikeesti taas treenaamaan.

Sitä odotellessa nyt olis Fitnesstukulla Whey 80 proteiini todella kovassa tarjouksessa. TÄSTÄ tuotteeseen.

proteiini

ja vink vink super hyviä goodlife protsupatukoita on tullut low sugar mallisina ja niistä on hyvä tarjous ens viikonloppuna NFE tapahtumassa jossa minäkin paikalla. Netissä myös -25% nam nam

 

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: