Yleinen 9.10.2016

vähemmän sokeria enemmän makua

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Mä oon yllättyny todella monessa herkussa kuinka ne onkin paremman makuisia kun niissä on joko vähemmän sokeria tai ei sokeria lainkaan.

goodlife proteiinipatukka

Samoin kävi uusissa Goodlifen protskupatukoissa. Nyt vietetään Lahdessa Nordic Fitness expoa ja oon tuttuun tapaan Fitnesstukun osastolla. Meillä on siellä maistiaisia goodlifen uudesta low sugar protskupatukasta ja todella moni on sanonut että siinä maku on parempi kuin alkuperäisessä jossa sokereita on enemmän. Tässä low sugar mallissa sitä on 3,9g /100g ja alkuperäisessä 34,7g/100g . (makeutusaineena maltitoli)

Patukat ei suinkaan silti ole mitään laihdutuspatukoita. Monella on harhaanjohtava ajatus että pelkkä protskupatukan syönti auttaa laihtumaan. Ei, mutta niissä on hyvin energiaa esim välipalapatukaksi. Tai jos haluaa välttää perus herkkuja mutta ei voi vastustaa kiusausta on parempi tarttua esim vaikka juuri tällaiseen goodlifen low sugar patukkaan kuin tavalliseen suklaaseen tai muihin makeisiin.

Tämmoinen patukka toimii todella hyvin myös ns kahvileipänä pullan sijaan. Kannattaa kokeilla. Nyt nuo patukkalaatikot on myös -50% alennuksessa. 15 patukkaa hintaan 14,50€ (tarjous voimassa ainakin vielä tämän päivän 9.10.2016)

Käy kurkkaamassa kaikki maut täältä. Mun lemppari on -cookies & cream-

Ja jos satut Lahdessa ja fitnessexpossa tänään pyörivän niin tuu moikkaamaan Fitnesstukun osastolle 11-15 aikana =)

Messujen jälkeen sit fitnesshumu vaihtuu kakan hajun huuruun niinkuin eilenkin =)

p.s. käy osallistumassa arvontaan täällä

mari valosaari

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Haluaisin ryhtyä sokerittomaan ruokavalioon mutta tuoteselosteet tuottavat todella ongelmia! Onko totta,että myös Nalle kaurapuuro on ei-sallittujen listalla,sillä pakkauksessa lukee että se sisältää 1,2g /100g sokeria?? Myös esim riisikakut, ruisleipä ja tumman makaroni sisältävät hieman sokeria. Kaikista elintarvikkeiden selosteista taas ei ilmene onko sokeri lisättyä vai sisältääkö tuote luontaista sokeria. Kuinka siis opin tunnistamaan mitkä tuotteet ovat kiellettyjä ja mitkä sallittuja?

1 vastaus

Pitääkin harkita noiden ostoa, kun muistaakseni noissa ei ole liivatetta/kollageenia eikä mantelia. On tosi vaikea löytää patukoita, jotka täyttäisi miun vaatimukset 😀

1 vastaus

Haluaisin ryhtyä sokerittomaan ruokavalioon mutta tuoteselosteet tuottavat todella ongelmia! Onko totta,että myös Nalle kaurapuuro on ei-sallittujen listalla,sillä pakkauksessa lukee että se sisältää 1,2g /100g sokeria?? Myös esim riisikakut, ruisleipä ja tumman makaroni sisältävät hieman sokeria. Kaikista elintarvikkeiden selosteista taas ei ilmene onko sokeri lisättyä vai sisältääkö tuote luontaista sokeria. Kuinka siis opin tunnistamaan mitkä tuotteet ovat kiellettyjä ja mitkä sallittuja?

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Milan kanssa @seeley_chiropractic_clinic käsittelyssä 👌🏻👌🏻
.
.
.
#seeleychiropractic #kiropraktikko #kaisaniemi #helsinki #oulu #yhteistyö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: