Äiti elämää 11.10.2016

Rakas sinusta on tullut pullukka

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

 

Ootteko nähneet Jonttee lähiaikoina?

Onneksi tämmönen ohjelma on keksitty. Ohjelmassa saa hienovaraisesti kertoa puolisolle että nyt olis aika alkaa liikkumaan. Eikä välttämättä ulkonäön vaan terveyden vuoksi.

mari valosaari

Ja siis tosiaan jos oot Jonten nähny ni varmaan tiiät että ei oo kyse hänestä. Ja vaikka mä en oo missään kisakireydessä niin ei Jonttekaan oo vielä mua ohjelmaan uskaltanu ilmoittaa.

 

Mutta mä kävin vierailemassa kyseisessä ohjelmassa ja vetämässä ihanalle persoonalle Miinalle Bunda pakaratreenin. (ohjelman kohdasta 28:00)

 

Onneksi olkoon MIINA <3 teit hienon työn ja koit varmasti paljon.

 

Tässä ohjelma katsomon kautta:

http://www.katsomo.fi/#!/jakso/33011099/rakas-sinusta-on-tullut-pullukka/656906/miina-ja-jani

Bunda pakaratreeni Bunda pakaratreeni

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Heräsin tähän ajatukseen jumppaliikkeiden kuvista. Olisi hienoa lukea postaus tai pari tehokkaasta jalka/pakara treenistä sekä vatsan seudun lihaksien kiduttamisesta! 😀
0
1 vastaus

Heräsin tähän ajatukseen jumppaliikkeiden kuvista. Olisi hienoa lukea postaus tai pari tehokkaasta jalka/pakara treenistä sekä vatsan seudun lihaksien kiduttamisesta! 😀
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Mio hoiti tänä aamuna äidin kauneutta 😂 käykää kattomassa YouTubessa video siitä miten Jäbä jätti tutun pois (tube kanava nimellä Mari Valosaari) #tutistaeroon #tutistaluopuminen #youtube

marivalosaari

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: