Yleinen 18.10.2016

Näytin omat läskini suorassa lähetyksessä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Marja Hintikka Live läski mutsi

Olin eilen siis mukana Marja Hintilla Livessä ja siellä puhuttiin ylipainosta, palautumisesta raskauden jälkeen ja muun muassa onko plastiikkakirurgia hyvä vaihtoehto kropan korjailuun.

Siiellä oli ihanat, rohkeat äidit Henni & Emilia jotka paljastivat vartalonsa Tiina Jylhälle joka sanoi että jollei treeni ja dieetti auta voi kirurgialla auttaa ja näytti mitä voisi tehdä.

(äidit huom, täällä olisi arvonnassa vaippoja tarjolla)

Heidän jälkeen oli minun vuoro ja minä näytin myös miltä mahani näyttää nyt toisen lapsen jälkeen. Ei mennyt ihan automaattisesti takaisin. Mutta ei se kyllä paha oo. Ja otsikko näytin omat ”läskini” on liioiteltu, mutta koska jakson nimi oli ”häpeäisit, läski äiti” niin mennään teeman mukaan.

Tänään jatketaan keskustelua YLE puheella radion puolella klo 16-17 ja paneudutaan kehonmuokkaukseen syvällisemmin Marjan, Jennyn ja Heikin kans. Kuulolle siis silloin!

Ja tässä pieni klippi eilisestä ja se mun vatsa:

(p.s. oli aika kova paikka näyttää toi vatsa, vaikka ei oo paha.. Mutta oon tottunut että treenaan kropan huippukuntoon ennen kuin sitä paljastelen, nyt se oli vähän erinäköinen. Toisaalta tuo pelottava kokemus oli aika vapauttava myös)

http://areena.yle.fi/1-3769775

Ja koko eilisen ohjelman näet täältä:

http://areena.yle.fi/1-3393037

ja aiheeseen ”kuuluvasti” matkalla kotiin söin ranskalaisia hahaha

Mari Valosaari

hahaha yks vissiin menossa nenäänki

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • #tarkenee

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: