Äiti elämää 31.10.2016

Rohkeasti tissit tiskiin

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

mari-valosaari_tissit

Äitiys, tai oikeastaan rintaruokinta voi jättää jäljet

Kaunein jälki siitä on se yhteys ja läheisyyden tunne lapseen ja se rumempi sitten se kun rinnat roikkuu..

Ystäväni ja kolleegani Jasmine blogissa munakoisoni ja minä näyttää rohkeasti mitä rintaruokinta ja laihtuminen on tehnyt hänen rinnoilleen. Hänen rohkaisemana kerron oman tilanteeni. Minulla ei ole samaa ongelmaa mutta rintani ovat täysin erikokoiset nyt koska pikku jäbä on päättänyt että vain vasemmasta tissistä on kiva juoda. Oikea on siis jäänyt lähes käyttämättömäksi ja siihen ei enää maito kerry samalla tavalla kuin vasempaan ja sen kyllä huomaa. Kiireiden vuoksi en ole saanut edes yritettyä josko oikea alkaisi kelpaamaan tai pumpannut sieltä kun poika juo vasemmasta. Nyt täällä Thaimaassa yritän josko saataisi toinenkin taas käyttöön.

mari valosaari tissit

En tiedä mitä tapahtuu kun imetys loppuu, jääkö rinnat aivan erilaisiksi (täysin samanlaisiahan ne juuri koskaan ei ole) vai palautuuko hyvin. Esikoisen imetyksestä rinnat palautui ja nytkin siis tuo oikea alkaa olemaan jo ns normaalin näköinen mutta vasen juuri sen näköinen kuin kuuluukin olla, siitä imetetään.

Näyttää vähän hassulta, mutta näyttäköön. Nyt ne ovat lastani varten, katsotaan sitten reilusti imetyksen loputtua miltä näyttävät. Ikää tulee koko ajan lisää eikä iho palaudu enää samalla tavalla, mutta katsotaan.. Tällä hetkellä tuntuu että hyväksyn ne olivatpa ne millaiset hyvänsä, mutta on ok myös muuttaa mieltä.

-rakastakaa rintojanne on päivän teema-

tästä kirjoitukseen Sensuroimaton matka G-kupista A-kuppiin

( ps arvonta päättyy pian täällä )

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Juu ei hätiä, meillä kanssa viimeiset 3kk imetystä maistui vain toisesta tissistä ja kokoero oli aikamoinen jossain vaiheessa mutta samankokoisiksi palautuivat imetyksen loputtua 🙂

1 vastaus

Nou hätä! Yhdestä rinnasta imettäminen onnistuu oikein hyvin ja kyllä ne tuppaa palautuminen samoihin mittoihin imetyksen loputtua 🙂

1 vastaus

Kiitos =) Niin minäkin oon ajatellut ja aika näyttää miten käy. Maito kuitenki tuntuu riittävän vaikka vaan yhdestä tulee

1 vastaus

Juu ei hätiä, meillä kanssa viimeiset 3kk imetystä maistui vain toisesta tissistä ja kokoero oli aikamoinen jossain vaiheessa mutta samankokoisiksi palautuivat imetyksen loputtua 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Se olis sit tänään Rantsila ja Farmijuoksu 2018
.
.
.
#farmijuoksu2018 #rantsila #sipola #juontaja #juontokeikalla

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: