Rohkeasti tissit tiskiin

mari-valosaari_tissit

Äitiys, tai oikeastaan rintaruokinta voi jättää jäljet

Kaunein jälki siitä on se yhteys ja läheisyyden tunne lapseen ja se rumempi sitten se kun rinnat roikkuu..

Ystäväni ja kolleegani Jasmine blogissa munakoisoni ja minä näyttää rohkeasti mitä rintaruokinta ja laihtuminen on tehnyt hänen rinnoilleen. Hänen rohkaisemana kerron oman tilanteeni. Minulla ei ole samaa ongelmaa mutta rintani ovat täysin erikokoiset nyt koska pikku jäbä on päättänyt että vain vasemmasta tissistä on kiva juoda. Oikea on siis jäänyt lähes käyttämättömäksi ja siihen ei enää maito kerry samalla tavalla kuin vasempaan ja sen kyllä huomaa. Kiireiden vuoksi en ole saanut edes yritettyä josko oikea alkaisi kelpaamaan tai pumpannut sieltä kun poika juo vasemmasta. Nyt täällä Thaimaassa yritän josko saataisi toinenkin taas käyttöön.

mari valosaari tissit

En tiedä mitä tapahtuu kun imetys loppuu, jääkö rinnat aivan erilaisiksi (täysin samanlaisiahan ne juuri koskaan ei ole) vai palautuuko hyvin. Esikoisen imetyksestä rinnat palautui ja nytkin siis tuo oikea alkaa olemaan jo ns normaalin näköinen mutta vasen juuri sen näköinen kuin kuuluukin olla, siitä imetetään.

Näyttää vähän hassulta, mutta näyttäköön. Nyt ne ovat lastani varten, katsotaan sitten reilusti imetyksen loputtua miltä näyttävät. Ikää tulee koko ajan lisää eikä iho palaudu enää samalla tavalla, mutta katsotaan.. Tällä hetkellä tuntuu että hyväksyn ne olivatpa ne millaiset hyvänsä, mutta on ok myös muuttaa mieltä.

-rakastakaa rintojanne on päivän teema-

tästä kirjoitukseen Sensuroimaton matka G-kupista A-kuppiin

( ps arvonta päättyy pian täällä )

-Mari-

Kommentit

3 kommenttia

Juu ei hätiä, meillä kanssa viimeiset 3kk imetystä maistui vain toisesta tissistä ja kokoero oli aikamoinen jossain vaiheessa mutta samankokoisiksi palautuivat imetyksen loputtua 🙂

Nou hätä! Yhdestä rinnasta imettäminen onnistuu oikein hyvin ja kyllä ne tuppaa palautuminen samoihin mittoihin imetyksen loputtua 🙂

Mari Valosaari

Kiitos =) Niin minäkin oon ajatellut ja aika näyttää miten käy. Maito kuitenki tuntuu riittävän vaikka vaan yhdestä tulee

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä