Yleinen 10.11.2016

Thaimaan reissu päättyi sairaala reissuun

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meidän reissu meni noin niin kuin muuten tosi ihanasti. Sen yksityiskohdista pyrin kirjoittelemaan lähiaikoina, mutta yksi kohta reissusta johti siihen että tänään oltiin sairaalassa.

Kyse ei ollut mistään suoranaisesti vakavasta asiasta, mutta olisi toki voinut sellaiseksi muodostua. Kyseessä oli roska silmässä. Kuulostaa varmaan siltä että senkus pyyhkäisee/hieraisee pois mutta roska oli Milan silmässä ja tiukasti siellä.

Huomasin roskan yhden tuulisen rantapäivän jälkeen. Laitoimme silmätippoja mutta roska ei tullut pois. Kyselin lääkäri ystävältäni neuvoa pitääkö mennä heti reissun päällä lääkäriin vai voiko odottaa kunnes palaamme Suomeen. Hänen neuvo oli että jollei silmä vaivaa tai ole selvästi tulehtunut voimme odottaa kotiin.

Mila ei valittanut silmäänsä kertaakaan eikä suuremman tulehduksen merkkejä näkynyt, hieman silmä punoitti roskan ympäriltä. Päätin siis että odotamme kunnes olemme kotona.

Varasin ajan keskiviikolle Mehiläisestä olettaen että sillä reissulla roska otetaan pois. Lastenlääkäri katsoi silmää ja Milan itkiessä, heiluessa ja silmää kiinni puristaessa hän tuli heti siihen tulokseen että näin emme roskaa ulos saa.

Hän soitti HUSin silmäpoliklinikalle ja saimme ajan heti seuraavalle päivälle varautuen siihen että tyttö nukutetaan ja sen aikana roska poistetaan.

Näinpä siis olimme tänään 7:30 Meilahdessa ja Mila nukutettiin tai tarkemmin ottaen humautettiin eli nukutettiin kevyesti ja roska poistettiin. Toimenpide kesti vain noin 15 minuuttia mutta toki reissuun kokonaisuudessaan kului useampi tunti.

Roska oli ruosterikka. Mistä lie siellä reissussa pölähtänyt silmään, rannalla vai tuk tukin kyydissä.. mutta nyt se on poissa.

Oli muuten aika hirveä tunne kun tiesi että tytär nukutetaan. Mietittiin kumpi meistä lähtee mukaan sairaalaan ja päädyttiin että molemmat menee ja jäbä tuli sit mukaan myös. Mila toivoi että isi tulee mukaan alakertaan jonne vain toinen vanhemmista pääsee. Mikä oli tosi hyvä. Mä olisin varmasti ollut enemmän hermostunut kuin mitä Jontte oli. Yksi ystäväni sanoi kun tänään juttelimme että hän kun oli lapsensa nukutuksessa mukana oli hän mennyt hieman paniikin omaiseen tilaan kun lapsi oli mennyt tajuttomaksi sylissä. Vaikka tiesi toki mitä tapahtui oli se tunne yllättänyt. Jos teillä tulee vastaava tilanne on ehkä parempi lähettää isi mukaan =)

valosaari

img_4114

Ja tällainen tapaus jossa roska jää silmään voi tapahtua hyvin ilman Thaimaan reissuakin, lääkäri sanoi että nyt on viimeaikoina ollut paljon samankaltaisia tapauksia ja roskat tullut ihan täällä koto Suomessa.

Loppu hyvin kaikki hyvin, tässä fiiliksiä viimeiseltä päivältä Hua Hinissä, hymy herkässä vaikka olikin roska silmässä.

thaimaa

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

0
+- ,

1 vastaus

Me kun oltiin vuosi sitten Thaimaassa niin altaaseemme oli tullut uimaan neljä suurta käärmettä, näimme ne yläkerran ikkunoista kun valmistimme aamupalaa, lapset pelästyi kamalasti, en itsekään tykännyt.

1 vastaus

hui!

1 vastaus

Onneksi kaikki on nyt hyvin <3

1 vastaus

Meidän Aava on keliakian ja ruokatorven tulehduksen takia nukutettu jo neljä kertaa. Tiedän tunteen… Onneksi saatiin pois eikä vaivannut aiemmin!

1 vastaus

Meilläkin meni isi saliin humautuksen ajaks.. en kyenny 🙂

1 vastaus

0
+- ,

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Se olis sit tänään Rantsila ja Farmijuoksu 2018
.
.
.
#farmijuoksu2018 #rantsila #sipola #juontaja #juontokeikalla

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: