Äiti elämää 15.11.2016

Sori äitiä lapsetti

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

morsiammen ryöstö

Vähän samalla tavalla lapsetti kun silloin kun minut 2013 ryöstettiin meidän häissä ja valitsin autokyydin sijaan prätkän vaikka olinkin mekko päällä ja seitsemännellä kuulla raskaana hih

Nyt en voinut vastustaa kiusausta ja kuvata kun tajusin että vauva jahtaa lusikan varjoa =) (anteeksi siis rakas poikani <3 )

Tässäpä piristystä päivään teille muillekin

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Haha söpö 😀

1 vastaus

Haha söpö 😀

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: