Äiti elämää 18.11.2016

Anteeksi lukijani

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

 

 

kuva: spice and ice photography

kuva: spice and ice photography

Minulla on huono omatunto, olen laiminlyönyt teitä. Anteeksi!

 

Bloggarin työ on haastava. Pitäisi kertoa omasta elämästä, antaa hyviä vinkkejä, olla jossain kohtaa roolimalli, avata omaa sydäntään, kertoa mielipiteitään yrittäen olla ärsyttämättä ketään ja viihdyttää lukijoitaan..

Joskus tässä onnistumme ja joskus emme.

Minä viimeaikoina olen onnistunut aika huonosti. Olen ollut kiireinen. Joo se on vaan selitys, mutta näin on ollut. Ei varmaan uskoisi että näin on koska olen äitiyslomalla. ÄitiysLOMALLA, miksi sen nimi on äitiysLOMA? Mitä lomaa on päivystää 24/7? Mitä lomaa se on kun ei saa nukkua yli kolmea tuntia putkeen yli puoleen vuoteen? Mitä lomaa on toimia maitoautomaattina?

Nimi pitäisi olla äitiysPÄIVYSTYS!

Viimeaikoina kirjoitukseni ovat olleet pääasiassa niin sanottuja ”pakollisia” sellaisia jotka on tehty jonkun yhteistyötahon kanssa. Kaikki ei pidä niistä, mutta koittakaa olla armollisia meille bloggareille niidenkin suhteen, ne ovat kuitenkin se joka maksaa meille palkan tästä hommasta. Ilman niitä monikaan ei voisi kirjoittaa blogia koska täytyisi tehdä jotain muuta työtä. Minulle tämä muu työ on tällä hetkellä 68,5cm pitkä ja painaa 7,7kg ja toinen 94cm ja 14kg… Niin ja tämän lisäksi viisi kertaa useampi sata kiloa hevosten merkeissä. Näiden muiden töiden lomassa minä kuitenkin yritän, teen parhaani. Aina se ei riitä, tiedän, mutta jatkan yrittämistä.

Jotta voimme jatkaa työtämme niin tukekaa meitä lukemalla erityisesti bloggareiden yhteistyö postauksia, niitä joista löytyy tarjous tai kilpailu/arvonta tai jossa esitellään jotain tuotetta. Näin saamme mahdollisuuden keskittyä bloggaamiseen ja kirjoittaa myös paljon kaikesta muusta. (Tämä tosin koskee vain muita bloggareita, minun muut työni eivät väisty vaikka kuinka paljon bloggaaminen olisi työtäni hahaha)

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Äitiyspäivystys?

1 vastaus

Äitiyspäivystys?

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: