Äiti elämää 23.11.2016

Ensimmäistä kertaa 4h unta putkeen yli 7 kuukauteen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

WOW nytkö se alkaa tapahtumaan? Nytkö vauvan yöunet alkaa pitenemään?

No jo oli aikakin!

Ennen viime yötä en ollut nukkunut yli kolmea tuntia putkeen yli seitsemään kuukauteen. Vauvalle tulee huomenna 7kk täyteen, mutta myöskään loppuraskaudesta ei uni ollut yhtenäistä. Viime hetket raskaana sitä pyörii kun jokapaikkaa kolottaa, vatsa on tiellä ja vessassa pitää ravata. Ja sitten saapuu vauva.

Sitä sanotaan että loppuraskaudesta valmistaudutaan vauvan herättelyyn, mutta minä sanon kyllä että olisin voinu oppia vasta syntymän jälkeen!

Viime yönä nukuin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan NELJÄ tuntia. WUHUU jee tää tuntuu mahtavalta! Mutta jotenkin samaan aikaan tunnen itseni vieläkin väsyneemmäksi, taisin päästä unen makuun =)

Tämä oli vain yksi yö, mutta toivottavasti tästä alkaa meidän pidemmät unipätkät. Kateellisena kuuntelen ja luen muiden juttuja kun vastasyntyneet vauvat nukkuu heti 7-9 tunnin unia ja hiljaa mielessäni toistelen itselleni ”kyllä se meilläkin vielä joskus helpottaa”. Vauva-aika on raskasta, mutta samalla niin rakasta että kyllä sen jaksaa.

Meidän pikku jäbä oppi myös eilen kurkistamaan sängynreunan yli. Täytynee laskea tuo korotettu pohja piakoin alas

matkasänky

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Mio hoiti tänä aamuna äidin kauneutta 😂 käykää kattomassa YouTubessa video siitä miten Jäbä jätti tutun pois (tube kanava nimellä Mari Valosaari) #tutistaeroon #tutistaluopuminen #youtube

marivalosaari

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: