Äiti elämää 1.12.2016

Ei pitäis nuolaista ennen kuin tipahtaa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

matkasänky

Kirjoitin muutama päivä sitten siitä kuinka meidän poika nukkui ekaa kertaa neljä tuntia putkeen ja intoilin että nyt hän nukkunee jatkossakin paremmin.

 

Kaverit on kyselleet ”onko helpottanut olo nyt” ”no onko nyt ollu kiva kun poika nukkuu” ”nytkö ne yöt alkoi pitenemään”

Ja vastaus on: ”EI” =(

Se nimittäin oli se YKSI yö, se YKSI neljän tunnin pätkä…

Sitä seuraava yö mentiin taas jollei 2h herätyksillä niin 1h sitten. Eikä yli kolmen tunnin pätkää ole tarvinut nukkua.

Eli zombiena täällä edelleen suoritetaan päivän askareita. Mutta antoihan se yksi yö hieman toivoa tulevasta, väliaikaistahan tämä on vain..

Tsemppiä kohtalotovereille ja onnea teille joiden vauvat nukkuu <3

 

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (13)

Huh miekin muistan kun meidän tyttö oli pieni, niin heti kun jollekin meni kehuskelemaan jotain vastaavaa niiin ei se tietysti enää pitänyt! Voimia!

1 vastaus

Meillä tänään 9kk poika ja ihan samoissa tunnelmissa. Silloin tällöin tulee se yksi 4h unipätkä ja sitten paluu 1-2h syöttöihin taas. Nyt viimeiset 3 yötä hän on syönyt vaan kaksi kertaa yössä, yritän nauttia tästä, koska tämä olisi jo liian hyvää ollakseen pysyvä muutos 😀

1 vastaus

Meillä vauva heräili 10 kertaa yössä 8 kk ikään asti.nyt nukkuu aamuun asti 10 tuntia.kannattaa antaa tuhtit iltapuurot ennen nukkumaanmenoa..Meillä auttoi.ennen annoin liian aikaisin

1 vastaus

on kiva kuulla että ei oo asioiden kanssa yksin ja on muillakin samoja juttuja. Iltapuuroa jäbä vetelee isojakin satseja ja niistäkin oon aina innostunu ”ehkä hän nyt nukkuu kun söi niin paljon” … mutta ei =)

1 vastaus

Hei, meillä ainoa asia joka on auttnut molempien poikien jatkuvien heräilyjen kanssa on ollut lapsen siirto omaan huoneeseen. Kuopus söi n. 260ml 4-6krt yössä ja se loppu heti kun vanhempien sänky siirrettiin olohuoneeseen. Tsemppiä aivosumusta selviytymiseen, itse en ole siitä vielä toipunut vaikka nukkunut jo usean kuukaudeb täysiä öitä…

1 vastaus

Muistan hyvin, kuinka ahdistunut itse olin, kun vauva ei nukkunut… Nyt 3 vuotta myöhemmin harmittaa, etten osannut nauttia vauva-ajasta. Sen sijaan, että olisin elänyt päivä kerrallaan stressasin ihan turhaan tulevista unettomista öistä. Kannattaa muistaa se, että toi ei tosiaankaan kestä ikuisesti ja vaikka sitten karsia kalenterista kaikki muu turha, että saat otettua tarpeeksi päiväunia 🙂

1 vastaus

joo yritän itselleni muistuttaa joka päivä nauttia tästäkin kaikesta väsymyksestä huolimatta.

1 vastaus

Jonkun tiedon mukaan aamupalalla on enemmän vaikutusta yöuniin ku iltapalalla, siis pidemmällä tähtäimellä. Kun tottuu siihen, että herättyään tulee tuhti sapuska, niin nukkuu yön makeemmin…

1 vastaus

mielenkiintoista, en oo ennen kuullutkaan

1 vastaus

Meillä oli keskimmäisen lapsen kanssa haastavaa myös. Illalla tosiaan iso satsi puuroa ja luulis et sitten nukkuu, mutta ilmeisesti söi liikaa ja vatsa kipristeli ja heräili sen vuoksi. Kun pienennettiin iltatankkausta niin nukkui paremmin! Tuntui todella oudolta, mutta näin meillä 🙂

1 vastaus

Feel you! Meillä tosin jo 1v9kk, joka edelleen herää jokaikinen yö vähintään noin kahden tunnin välein, ihan vain yleiseksi huviksi. Lääkärit ovat vain todenneet, että se on tämän lapsen tapa, kun on aina näin toiminut.. Tsemppiä sinulle ja toivotaan toista 4 tunnin ihmettä teille ja meillekin.

1 vastaus

Toivottavasti yöt paranevat pian! Itse tulin taikauskoiseksi (vainoharhaiseksi), enkä uskaltanut kertoa kenellekään jos meillä nukuttiin hyvin. Tuntui että aina kun sen meni sanomaan, niin unet sai unohtaa. Jossain kohtaa tunsin epätoivoa: Eikö meillä ikinä nukuta. Mut pari kk eteenpäin ja yöt alkoi olla nukkumista varten. Tsemppiä!

1 vastaus

Heippa,
Me ollaan siirrytty perhepetiin, jossa kohta 7kk ikäinen poikamme nukkuu hyvin, herää rinnalle kolmisen kertaa yössä. Tiedän, että on monia ajatuksia perhepedistä, mutta kun meilläkin alkoi olla heräämisiä yöllä se 10 kertaa niin todettiin tämä tähän hetkeen parhaimmaksi ratkaisuksi 🙂

1 vastaus

Huh miekin muistan kun meidän tyttö oli pieni, niin heti kun jollekin meni kehuskelemaan jotain vastaavaa niiin ei se tietysti enää pitänyt! Voimia!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: