Äiti elämää 9.12.2016

Minä ja Yö 35 vee

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
35 v

Sisko oli tehny tommosen =) hi hi

Huomenna tärähtää meikäläisen lasiin 35 vuotta.

Muistan ku täytin 25 ja mulla oli sillon ikäkriisi. Tuntu kauheen vanhalta. Tuntui ettei ollu saanu oikein mitään elämässään aikaiseksi. Ja varmaan juuri tuosta syystä että etsin omaa paikkaani tunsin oloni ”vanhaksi”.

Muistan myös hyvin aamun kun täytin 28 vuotta. Silloin ajattelin että onpas ihanaa vanheta. Mun elämä oli silloin aika ok balanssissa, tosin balanssissa joka horjui vielä muutamaankin otteeseen.

Nyt kun täytän 35 mulla on jälleen kerran hyvä fiilis. Mulla on ihana perhe ja kiva koti, töitä olis enemmän kuin ehtii tekemään ja ystävät ovat ymmärtäväisiä. Ymmärtäväisiä ystäviä kaivataan näinä ruuhkavuosina sillä ei heihin ehdi olla yhteydessä.

Tänään kuitenkin pieni ystävä porukka kokoontuu Espoon Metro Areenalle koska Yö on järjestäny sinne mulle 35 vuotis juhlakonsertin. Siis ajatelkaa Olli Lindholm järjestäny tommosen just mun synttäreille! HA HA HA ei ehkä ihan sentään, mutta koska se sattui noin sopivasti niin päätin että juhlat olkoon siellä. Virallinen päivä mulla ja yölläkin on huomenna 10.12. mutta koska me mietimme kokoonpanoa liian pitkään niin tuo lauantai ehti mennä loppuunmyydyksi joten otime paikat tämän illan lisäkonserttiin.

Mahtava fiilis kun joka vuosi kun tulee ikää lisää musta tuntuu vaan paremmalta. Musta on siistii vanheta! Toivottavasti sinustaki! Täytyy muistaa että kaikki eletty elämä on tehny meistä sen mitä me ollaan tänä päivänä <3 ja suunta on aina vain ylöspäin jos itse niin päättää.

Synttäriterveisin –Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Kiitos =)

1 vastaus

Onnea Mari!

1 vastaus

Onnea 🙂

1 vastaus

Kiitos =)

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Milan kanssa @seeley_chiropractic_clinic käsittelyssä 👌🏻👌🏻
.
.
.
#seeleychiropractic #kiropraktikko #kaisaniemi #helsinki #oulu #yhteistyö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: