Fitness 20.12.2016

Näin mittaat oikean kokoisen korsetin

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

 

Paljon puhuttu fitnesskorsetti tai treenikorsetti on asia jonka tosi moni olisi halukas ostamaan itselleen, mutta ei tiedä minkä kokoisen valitsee.

Tässä ohjeet:

Mittaa vyötärösi eli kapein kohta vatsassa.

Katso tästä taulukosta mikä Esbelt korsetin koko sinulle on oikea

 

Koko Vyötärö Min Vyötärö Max Korsetti Kiristämättömänä
XS 54 cm 60 cm 50 cm
S 61 cm 69 cm 57 cm
M 70 cm 78 cm 66 cm
L 79 cm 89 cm 73 cm
XL 90 cm 100 cm 80 cm

 

Mulla vyötärö on nyt 76cm joten menen väliin 70-78, eli mun korsetin koko on M

Ja sit ku mulla on korsetti päällä niin vyötärönympärys näyttääkin 70cm

6cm lähtee siis pois saman tien. Mutta parasta tuossa on se että se tukee vatsalihasten palautumista näin synnytyksen jälkeen sekä auttaa seisomaan ryhdikkäämmin. Ja siinä kun korsetin kans seisoskelee ryhdikkäänä tulee kuin vahingossa pysyviä tuloksia ja vyötärö alkaa pikkuhiljaa kapenemaan pysyvästi.

Esbelt korsetteja saat Biancaneveltä  ja nyt aattoon saakka (24.12.2016) koodilla MARINJOULU saat kaikista (myös jo alennetuista) tuotteista -20%

Eli saa syödä herkkuja rauhas ku pistää sit vaan korsetin kristämään ylimääräiset pois hahaha

mari-biancaneve

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: