Äiti elämää 22.12.2016

Joulu meinas mennä pilalle

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tai on se vaara vieläkin olemassa.

Olin eilen vielä super innoissani joulunvietosta Pohjois Pohjanmaalla äitini luona. Olin jopa iha super tehokas ja tein 1,5h täsmäiskun Nummelaan ja ostin sieltä muutamaa lahjaa lukuun ottamatta kaikki joululahjat. Citymarket, Seppälä, KappAhl ja Prisma toimi oivina kauppapaikkoina.

Olin oikein ylpee itsestäni kun tuossa ajassa sain kaikki kasaan, myös ruokaostokset =)

Viimeyönä pääsi kuitenkin itku kun tajusin että emme pääsekään joulunviettoon..

”Meillä ei ole kotona yhtään jouluista, joulukoristeita en ole kiireiltäni saanut edes paikoilleen vaan ne on tuossa laatikossa edelleen.”

”Mitä selitän Milalle, miksi ei lähdetäkään mummolaan jonne joulupukki tulee.”

”Meillä ei ole mitään jouluruokia”

joulukoristeet

Syy tähän itkuun on oksennustauti. Milalla se oli ma-ti yönä ja luulimme jo että se ei muihin tullut ja on ohi kunnes se iski Jontteen yöllä. Ilmoitin perheelleni että emme voikaan tulla, mutta he olivat ihania. He sanoivat että jos suinkin vain olemme kykeneväisiä niin saamme tulla <3 rakas perheeni ootte parhaita <3

Eli voin kuivata kyyneleeni ja pääsemmekin lähtemään.

JOS nyt minä ja jäbä ei vaan aleta oksentamaan tulevana yönä, kun lähtö olisi huomen aamuna.

Sormet ja varpaat ristiin että selviämme tästä taudista vain säikähdyksellä ja pääsemme perheen pariin jouluksi

Oikein ihanaa joulunaikaa kaikille teille

Toivoo perhe Valosaari

 

p.s. muistithan laittaa kalenteriin päivän 7.1.17 😉

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Voi ei, pahin tauti! Peukut pystyyn!
0
1 vastaus

Voi ei, pahin tauti! Peukut pystyyn!
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Kiitos @kosmetologijenniluokkala  ihanasta ja puhdistavasta primaluce kasvohoidosta ❤️ tuli taas tarpeeseen 😊 #kasvohoito #tapiola #kosmetologi #kosmetologitapiola #capellobyredken

marivalosaari

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: