Äiti elämää 24.12.2016

Yrjö tuli mutta niin tuli joulukin

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

joulu

Pelkäsin että joulumme menee täysin pilalle oksennustaudin vuoksi kun minäkin sitten sain taudin torstai-iltana.

Vielä eilen aamulla soitin äidille ja sanoin ettemme tule kun on niin heikko olo.

Muutaman tunnin kuluttua kuitenkin alkoi helpottaa ja Jontte oli jo lähes täysin kunnossa joten päätimme lähteä.

8 tuntia tehtiin matkaa, mutta se kannatti

Täällä on oikea kuusi sisällä, jouluruuat, lunta ja mikä tärkeintä <3 perhe <3

joulukuusi

HYVÄÄ JOULUA

-family Valosaari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: