Äiti elämää 3.1.2017

Kyllä, olen väsynyt

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

mari valosaari iltasanomat

Ilta-sanomat kirjoitti tänään uupumuksestani

tarkennan hieman että olen väsynyt mutta onnellinen… ja kun löydän aikaa ja energiaa kerron täälläkin lisää.

tästä voit käydä lukemassa IS:n jutun

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (13)

Kiitos!
Se on niin totta, koskaan ei voi miellyttää kaikkia.
tosi isot tsempit myös sulle <3

1 vastaus

Sen vaan haluaisin todeta että en voi ymmärtää ihmisiä jotka menevät laukomaan noita typeriä kommentteja pienten lasten vanhemmille.Oli vanhempi sitten väsynyt tai ei niin silti tuo pikkuvauva/lapsi aika on sen verran rankkaa että ihan todellakin saa mennä välillä siitä mistä aita on matalin! Kun eletään länsimaisessa yltäkylläisyydessä niin todellisuudentaju on ilmeisesti joiltain hämärtynyt. Lasten purkkiruuat ovat erittäin korkealuokkaisia ja lapsi kasvaa niillä hyvin! Sen sijaan syvä uupuminen on vakava asia ja kaikki keinot jolla sitä pystyy lievittämään ovat ok, eikä pitäis olla muilta pois. Paljon tsemppiä ja toivottavasti helpottaa pian! ?

1 vastaus

<3 kiitos

ja tämä on myös aikaa milloin kyynel vierähtää vähemmästäkin, nyt siitä kun luin kommenttisi

<3 =)

1 vastaus

Samaa mieltä sonkun kanssa! Äitien paineet jokaikisellä osa-alueella on nykyään tosi kovat. Voimia mari! Terveisin 6,4 ja 2-vuotiaiden sekä 5 kk ikäisen vauvan äiti(joka myös valvonut ihan liian monta yötä ja jonka mies on viikot reissutöissä ja joka näkee punaista jos joku tässä tilanteessa tulee aukomaan että teet väärällaista ruokaa ja puet lapsen väärännäkösiin ja-merkkisiin vaatteisiin!):DD

1 vastaus

hui apua, ihan hirmusesti tsemppiä myös sulle <3

onneksi me äidit ollaan vahvoja!

1 vastaus

Mulla on kaksi poikaa toinen on oikein uhmakas kolme vuotias joka nokittaa niin äidin kuin pikkuveljen … mutta ainahan äiti on lapsistaan ylpeä. Mari oot huippu<3

1 vastaus

tsemppiä siis sinnekin <3

1 vastaus

Kaikkea hyvää <3

1 vastaus

Hei Mari!
Täällä myös väsynyt perheen äiti ja ymmärrän hyvin tilanteesi. Se ei tee sinusta yhtään huonompaa äiti vaikka menetkin siitä mistä aita on matalin..sallittakoon se välillä meille kaikille 🙂 Olet rohkea kun uskallat sanoa ääneen miltä sinusta tuntuu. Tuntuu että aina kun kertoo omasta elämästään jotain, niin joka kerta löytyy niitä ihmisiä jotka muka tekevät asiat paremmin ja ymmärrystä ei millään löydy. Onko heidänkään elämänsä aina niin ruusuilla tanssimista?! Sellaiset typerät kommentit voi jättää omaan arvoonsa.
Paljon tseppiä arkeen! Olet hyvä äiti lapsillesi <3

1 vastaus

Kiitos!
Se on niin totta, koskaan ei voi miellyttää kaikkia.
tosi isot tsempit myös sulle <3

1 vastaus

Hei Mari,
Olen jo pidemmän aikaa lukenut blogiasi, viime kuukausina enemmänkin sillä olen myös 8 kuukautisen poikavauvan äiti. Meidän poikamme nukkuu myös erittäin huonosti, yöllä heräillään tunnin kahden välein ja tätä menoa on jatkunut jo useamman kuukauden.
Neuvolassa meille suositeltiin sairaalassa järjestettävää unikoulua, mutta sinne pääsee vasta kun vauva on 10 kuukautta. Tästä sairaalan järjestämästä unikoulusta on aika paljon ristiriitaista tietoa puolesta ja vastaan, joten vaatii aika paljon perehtymistä ennen kuin lastani sinne vien. Keskustelu palstoilta en kuitenkaan ole aikeissa tätä tietoa etsiä ? Neuvolan täti mainitsi, että suurimmalla osalla vauvoista uniongelmat paranevat kuitenkin ennen tätä ikää. Minulle tuo neuvolan tädin kommentti antoi lisää voimia, sillä enää olisi mahdollisesti vain kaksi kuukautta kunnes unet alkavat parantua ?
Päätimme pari viikkoa sitten, että laitamme pojan muutaman tunnin myöhemmin nukkumaan, lyhentäen näin yöunien pituutta ja alustavasti voin sanoa että pojan yöunenlaatu taisi parantua. En uskalla vielä enemmän innostua, mutta voin kuitenkin suositella kokeilemaan ?
Kiitos ihanasta blogistasi, saan jollain tavalla vertaistukea tämän kautta sillä tuntuu välillä että meidän poika on ainoa joka nukkuu vielä 8 kuukautisena huonosti. Olet esimerkillinen äiti, teet varmasti ratkaisuja jotka ovat vain lastesi parhaaksi. Tämän lisäksi puhut avoimesti niistä hyvistä ja huonoista hetkistä, jotka tuovat apua myös meidän muiden väsyneiden äitien elämään ?

1 vastaus

joo me ei todellakaan olla yksin.. meitä on paljon..

Unikoulua tuun kokeilemaan pian kotona ja kun se on tehty kerron miten meillä meni. Vaikka siitäkin varmaan tulee jotain sanomista joltain, mutta senkin uhalla aion kertoa kokemuksen.

1 vastaus

Hei Mari! Meillä on 6kk vanha poika joka myöskin herää edelleen 2h välein. Väsymys on kauheaa ja kaikki keinot on sallittu jotta äiti jaksaa! Meillä olen jopa laittanut aamulla tv:n päälle koska poitsu on jäänyt ihmettelemään sängystä tv:n värejä, ja minä olen saanut nukkua taivaalliset 15 lisäminuuttia? Olet oikea teräsäiti kun jaksat hoitaa hevosia ja tehdä töitä tuossa väsymyksessä. Itse en varmaan kykenisi koska välillä tuntuu ettei aivot toimi. Unohtelen sanoja ja tänään oli kaiken huippu kun tarjosin lattialle pudonnutta tuttia lapseni isälle kunnes tajusin ettei hän varmaan tuttia syö? Jaksamista sinulle!

1 vastaus

jaksamista ja tsemppiä sullekin.
haha mäkin tänään aamupalalla puuron sijaan olin työntämässä vauvan suuhun omaa leipääni.. puhun mitä sattuu, en oikein tiedä mikä päivä on jne… (teen töitä mut en tosiaan tiiä miten, varmaan vähän miten sattuu hahaha)

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: