Fitness 10.1.2017

KEVYESTI KUNTOON

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

kevyesti kuntoon

 

Vajaa pari vuotta sitten tein hetken aikaa blogissa super suosittua projektia Kevyesti Kuntoon.

 

Nyt tämä projekti herätetään uudelleen henkiin uudella mallilla. Ja nyt kaikki halukkaat pääsee oikeesti treenaamaan mun kans. Ei pelkästään kuvien tai tekstien kanssa, vaan oikeasti mun ohjauksessa. Ja te jotka haluatte treenata, teidän ei tarvi poistua teidän kotoa, mä tuun teille. Okei ei hätää en ihan kirjaimellisesti vaan virtuaalisesti!

 

Fitness TV:n avulla!

 

Jos haluut tulla mun jumppatunnille niin klikkaa itsesi osoitteeseen www.fitnesstv.fi

Hintaan 2,99€ pääset tunnille mukaan. Tai jos päätät jo valmiiksi että aiot olla useammalla tunnilla mukana niin suosittelen kuukausijäsenyyttä 19,90€ jolla voit osallistua kaikille tunneille mitä fitness TV tarjoaa.

 

Fitness TV on siis mun ja parin yhtiökumppanin uus palvelu joka tuottaa erilaisia treenejä kotiin.

 

Huomenna keskiviikkona 11.1.2017 alkaa mun kevyesti kuntoon projekti klo 18:30-19 eli kevyt, lyhyt, mutta tuloksia pikkuhiljaa tuova treeni.

Sitä ennen guinness maailmanennätysmies Joonas Mäkipelto opettaa leuanvedon alkeet 17:45-18:30 ja mun kevyen tunnin jälkeen vedän vielä BUNDA pakaratreenin klo 19-19:45 (tähän voi osallistua joko omien nilkkapainojen kanssa tai ihan ilmankin painoja)

 

Toivottavasti moni pääsee mukaan <3 huomenna nähdään <3

 

-Mari-

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (5)

niin ja kiva kuulla että tykkäät palvelusta =) kiitos

1 vastaus

Heippa!Fitness tv on tilattu ja ihan mieletön ohjelma! Nyt kiinnostaa, Bundatreenin nilkkapainot. Olisi kuitenkin kiva löytää samankaltaiset nilkkapainot mitä te käytätte! Mistä sellaiset löytää? Jos pääsisi jo pian mukaan painojen kanssa.. ☺

1 vastaus

niin ja kiva kuulla että tykkäät palvelusta =) kiitos

1 vastaus

Jääkö jumpat tallennukseen vai onko ne vain reaaliajassa? Itse suosin tallenteita jolloin voi omien aikataulujen mukaan käydä jumpan tekemässä.

1 vastaus

ainakin joistakin jumpista tulee tallenteet, mutta ihan vielä niitä ei ole. pysy mukana niin saat varmasti lisäinfoa

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Se olis sit tänään Rantsila ja Farmijuoksu 2018
.
.
.
#farmijuoksu2018 #rantsila #sipola #juontaja #juontokeikalla

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: