Äiti elämää 14.1.2017

kotona tehtävä äiti-vauvajumppa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

mari valosaari

Äitien on ehkä kaikkein vaikeinta poistua kotoaan.

Joskus jopa lähtö äiti-vauvajumppaan on mahdotonta. Nyt ei tarvitse enää lähteä minnekään vaan jumppa tulee kotiin.

HUOMENNA sunnuntaina 15.1.2017 klo 10:30-11 ihana Satu-Maria Ruotsalainen vetää Fitness TV:llä ensimmäisen äiti-vauvajumpan.

Minä oon mukana jumppaamassa meidän jäbän kans (jos se vaan herää ku todennäköisesti nukahtaa matkalla studiolle hahaha)

Eli kaikki äidit vauvojen kera esim olohuoneen lattialla ja nettiauki osoitteesta www.fitnesstv.fi klo 10:30 jumpan hinta on vain 2,99€ (ensi viikolla on sitten luvassa taaperoiden jumppa)

ja klo 11 Satu-Maria vetää perään vielä venyttelyn.

Nähdään huomenna

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: