Äiti elämää 17.1.2017

Äiti-vauvajumppako muka tehokasta?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

äiti-vauvajumppa

Voiko vauvan kans jumpatessa muka oikeasti tulla tulosta?

 

En kyseenalaistanut tätä, mutta en myöskään ajatellut että äiti-vauvajumppa olisi mitenkään ovin raskasta. Ja itse jumppa ei mikään älyttömän raskas ollutkaan mutta huh huh että on ollut sunnuntain jälkeen reidet kipeänä, etenkin etureidet. Ihan tulessa ja on ollut tuskaa kävellä portaita alas. Ja vielä tuskaisempaa siitä on tehnyt sen että meidän 3 vee neiti on päättänyt että hänetkin pitää kantaa portaissa kuten pikkuvelikin… siinä sitten on saanut vielä molemmat lapset vuorollaan kannetta portaita alas..

 

Mä olin siis ekaa kertaa elämässäni äiti-vauvajumpassa viime sunnuntaina fitness tv:llä ja jumpan tehokkuus todella yllätti mut. Mulla oli jotenki sellanen käsitys että siinä vaan vähä heilutaan vauvan kans silleen et kunhan vauvalla on kivaa. Mut ei, sehän oli ihan kunnon treeni. Ja vauvalla oli kivaa =) aika hyvä kombo.

 

Huomenna keskiviikkona 18.1. klo 11 olis seuraava samanlainen setti.. Saapa nähdä olenko kykeneväinen treenaamaan ku illalla olis omien treenien vedot vielä..

 

Jos haluat ni tuu mukaan jumppaamaan vauvan kans ke klo 11 tai sit ens sunnuntaina on taaperoiden ja äitien jumppa klo 10:30 . Sinne oon menossa meidän Milan kans jumppailemaan kans =)

Ja nämä on siis osoitteessa www.fitnesstv.fi eli siis käytännössä sun kotona =)

 

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Aivan ihana kuva! :’)

1 vastaus

Aivan ihana kuva! :’)

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Mun ja Milan ensimmäinen yhteinen ratsastustunti @ratsastuskeskuslupis
Kiitos @saara1982 ja @team.kotisaari kun pyysitte meidät mukaan. Videoo tulossa youtubeen... .
.
.
#ratsastuskeskuslupis #heppatyttö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: