Äiti elämää 18.1.2017

Näin tehtiin meillä unikoulu

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
perhe valosaari

(kuva ei kuulu osaan unikoulua, vaikkakin edelleen aamuja sängyllä yhdessä vietetään)

Viime yönä poika nukkui 12 TUNTIA PUTKEEN

Ja näin siihen meillä päästiin

(Miolla tulee muutaman päivän päästä 9kk ikää täyteen)

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (12)

Mä suosittelen että jätät kerralla kokonaan yösyötön pois. Tee niin että päätät sen tapahtuvan viikonpäästä tästä päivästä, mietit ja keräät rohkeutta ja voimaa tämän viikon ajan ja kun se yö tulee niin et vain anna maitoa ja kuuntelet itkua. Suosittelen myös energiatankkausta eli luomu voin syöntiä! voita vaan paljon joka paikkaan itselle niin energiaa tulee ja aivot alkaa taas toimimaan. Mäki tein ton ja itseasiassa jatkan voin käyttöä =)
0
1 vastaus

Ihana video!!ja niin ihana aito ilo hyvin nukuttaa yöstä:)niitä odotellessa!!
Toivotaan, että teidän yöt jatkuu hyvinä.
0
1 vastaus

Hei,

Meillä poika kohta 11kk ja olen jo muutaman kuukauden miettinyt pientä unikoulua mutta en vain ole ”uskaltanut” koska tuntuu että se olisi vain pelkkää huutoa koska meillä ei syödä edes tuttia. Onko Mio käynyt nukkumaan ilman tissiä ennen unikoulua? Meillä edelleen unille käyminen tapahtuu niin että nukahdetaan tissille, että ehkäpä tästä tavasta tulisi ensin päästä irti vai miten teillä tämä meni?
0
1 vastaus

Mio ei oo oikeen koskaan nukahtanut tissille. Annan tissiä just ennen nukkumana menoa kyllä.
0
1 vastaus

Sillon kun hän itki tunnin niin otitko syliin vai silittelitkö vaan sänkyyn? 🙂
0
1 vastaus

Minuakin kiinnostaisi tämä asia. Olen pari yötä nyt pitänyt unikoulua niin et olen ottanut ekaksi syliin.. tissiä olen antanut kyllä 4.30 kun poitsu käy nukkuu 19 maissa.. hän siis ensi viikolla 8kk. Viime yönä heräsi tunnin välein 22,23,24 ja sit nukkui 2.30 asti ja sitten taas tuohon 4.30 asti tunni välein eli pari kertaa.. tällä hetkellä on sippi olo ja mietinnässä et jaksanko jatkaa vai en.
0
1 vastaus

Mä suosittelen että jätät kerralla kokonaan yösyötön pois. Tee niin että päätät sen tapahtuvan viikonpäästä tästä päivästä, mietit ja keräät rohkeutta ja voimaa tämän viikon ajan ja kun se yö tulee niin et vain anna maitoa ja kuuntelet itkua. Suosittelen myös energiatankkausta eli luomu voin syöntiä! voita vaan paljon joka paikkaan itselle niin energiaa tulee ja aivot alkaa taas toimimaan. Mäki tein ton ja itseasiassa jatkan voin käyttöä =)
0
1 vastaus

En ottanut syliin, silitin muutaman kerran ja annoin tuttia, mutta tuntui että suuttui vaan pahemmin kun meni koskemaan. Paras tapa oli vaan laittaa tutti suuhun ja antaa itsekseen rauhottua. Se kuulostaa ja tuntuukin aika hurjalta, mutta toimi meillä. Ja poika on ollut oikein iloinen heti aamulla ja päivisin että ei taida kammoakaan jäädä =)
0
1 vastaus

en ottanut missään kohtaa syliin. kolmantena yönä silitin yhden kerran uneen. Muilla kerroilla on tuntunut että silittelystä poika vaan hermostui enemmän ja itsekseen on rauhoittunut parhaiten
0
1 vastaus

Meillä on pojulle pidetty unikoulu, kuk hän oli 10 kk ikäinen. Ensimmäiset yöt oli aikamoista huutoa. Pari viikkoa meni ennen kuin Poju antoi periksi. Poika on ollut monessa asiassa hyvin kokeileva ;)!Voin kuitenkin suositella unikoulua,koska itse väsyin yöimetykseen ja arki alkoi olla raskasta. Kannattaa kysyä neuvolasta ohjeita unirytmiin
0
1 vastaus

Lähteepä kokeiluun täälläkin, samanikäinen vauva heräilee meidänkin huushollissa!
Osaatko sanoa kuinka pajon Mio söi sitten öisin? Oliko isoja määriä?
0
1 vastaus

Söi kyllä paljon. 3-4 kertaa yön aikana ja ihan kunnon satsit kyllä meni. Nyt syö tosiaan päivällä paremmin sekä ruokaa että tissiä
0
1 vastaus

Meidän neiti on pian puolitoistavuotias ja edelleen yöt rikkonaisia. Olen sortunut tähän yösyöttöön, josta koitan päästä eroon mutta väsymys vie.
Tämän videon myötä rohkaistun ja koitan voittaa unikoulu pelkoni.
Toivottavasti teidän yöt jatkuu hyvinä =)
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Diili tuli #leijonanluola @bunda.fi #bundanilkkapainot #parempienpakaroidenpuolesta

marivalosaari

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: