Äiti elämää 24.1.2017

Oho äitiysloma loppui

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

 

kuva: spice and ice photography

kuva: spice and ice photography

Eilen oli viimeinen äitiyslomapäivä. Päivääkään en kokenut lomailevani..

Mihin aika meni.. Missä se mun pikku käärö on.. Hän on nyt 9kk.. Ryömii itsekseen pitkin kämppää.. Nousee seisomaan. Hokee äitä äitä äitä.. Vilkuttaa ja sanoo he he..

Pian pari viikkoa sitten aloitimme unikoulun ja kiitos sen elämä alkaa taas pikkuhiljaa voittamaan. Ajatukset ehkä hieman selkenee vähitellen. Jokseenkin kiirettä on tosiaan pitänyt kahden lapsen, neljän hevosen, kolmen kissan ja yhden miehen kanssa.

Ja apua, meidän au pair lähtee viikon päästä ja uusi tulee vasta huhtikuussa… Kuka meille tulee lastenhoitajaksi siksi aikaa?!? Koska tosiaan se ”loma” loppui ja nyt pitäis alkaa tekemään töitä niinku aikuisten oikeesti.

perhe valosaari

-Mari-

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Au pair asiaa päivittyy pikkuhiljaa.

1 vastaus

Kerrotko teidän au pair toiminnasta enemmän blogissa? Kuulostaa siltä,että se on ihan yleinen teijän perheessä. 🙂 Mielenkiinnolla kuulisin arkea au pairin kanssa ja miksi juuri tämä valinta? Mitä koette antavanne hänelle ja saavanne itse irti?

1 vastaus

Au pair asiaa päivittyy pikkuhiljaa.

1 vastaus

Oon miettinyt samaa kuin E, eli oliko au pairilla vaikeuksia sopeutua teidän arkeen, oliko kielimuuria, mitä lapset tykkäsivät?

1 vastaus

Mulla ei ole noita kissoja eikä hevosia mutta silti kelpais välillä yks au pair..? samaa äitiysloman loppua ihmettelen minäkin, vaikka mulla se loppuu ”vasta” huhtikuussa. Mihin tämä aika oikein katoaa? ?

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: