Äiti elämää 7.4.2017

Helsingin kaupunginmuseo kuvina

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Käytiin tänään Milan vanhan kerhon kans retkellä Helsingin kaupunginmuseossa ja tässä kuvia sieltä. Tai no lähinnä lasten maailmasta jossa vietimme suurimman osan ajasta. Niin sanotulta ”aikuistenpuolelta” näkee tämän päivän ajan kuvaa ja videota mun instagram storysta @marivalosaari

Voin kyllä lämpimästi suositella paikka lasten kans käytäväksi. Paljon nähtävää ja koettavaa. PS sinne on aina vapaa pääsy

Lisätietoa paikasta heidän omilta sivuiltaan täältä

Kotimatkalle tikkunekut ja auto muistoksi

-Mari-

 

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • #tarkenee

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: