Äiti elämää 7.4.2017

Paniikki helpotti heti

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Siis se päiväkotipaniikki.

Silloin kun kirjoitin edellisen kirjoituksen siitä kuinka paniikki iskee enkä tiedä mitä pitää ottaa mukaan tai huomioon kun Mila aloittaa päiväkodin niin laitoin silloin illalla meiliä päiväkotiin kysyäkseni niistä.

Heti aamulla kun heräsin oli Touhulalta tullut meili jossa oli ohjeistus heidän toimintaansa ja esim siihen mitä pitää ottaa mukaan.

Kirjoitukseen tuli teiltä kans muutama hyvä vinkki jotka myös osaltaan helpotti asiaa. Kiitos niistä.

Me taidetaan selvitä tästäkin heh

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Milan kanssa @seeley_chiropractic_clinic käsittelyssä 👌🏻👌🏻
.
.
.
#seeleychiropractic #kiropraktikko #kaisaniemi #helsinki #oulu #yhteistyö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: