Äiti elämää 24.4.2017

Mitä olen saanut aikaan vuodessa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Enkö mitään?!? Poikani täyttää tänään vuoden ja aloin miettimään joitakin päiviä sitten mitä vuoden aikana on tapahtunut.

Ensimmäiseksi mielessä pyöri työt ja raha-asiat, ja aloin lähes sättimään itseäni. Vuosi on kulunut ja juurikaan mitään suurta ja mullistavaa ei ole tapahtunut. En ole startannut huippubisnestä, ei ole suuria tuloja, ei ylimääräistä rahaa ostella hienoja tavaroita, ei ”helppoa elämää”..

Mutta kun aloin ajatella asiaa noin niin kuin OIKEESTI niin minähän olen kasvattanut poikani yksi vuotiaaksi. Pienen pienestä avuttomasta kääröstä on kasvanut pieni taapero. Pieni suuri mies joka edelleenkin tarvitsee minua. Koko vuoden olen ollut täällä häntä varten. Herännyt öisin ja ollut päivisin läsnä. Siinä on äidille oikeasti paljon työtä. Ja vaikka olen tehnyt joitakin työkeikkoja tässä vuodenkin aikana on päätyöni ollut kuitenkin kokoajan olla kotona häntä varten. (toista lasta ja miestä unohtamatta)

Riittämättömyyden tunne meinasi minut vallata mutta sitten päätin että olen ylpeä itsestäni. Olen äiti ja olen tehnyt ison työn viedäkseni tämän vuoden läpi.

Vauvavuosi on todella rankkaa aikaa, koska lapsi tarvitsee niin paljon jatkuvaa huolenpitoa. Olkaamme kaikki äidit ja isät ylpeitä itsestämme kun viemme tuon ensimmäisen vuoden läpi.

Ja ei siihenhän se ei suinkaan lopu, osa hommista helpottuu lapsen kanssa kun taas uudet haasteet tulee vastaan =)

Iloinen yksi vuotias isomummon sylissä <3

p.s. täällä fiilikset vuoden takaa -vauva on syntynyt-

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: