Ruoka 25.4.2017

Vatsani kaipasikin vaihtoehtoa kahville ja teelle

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

(Kaupallinen yhteistyö, waynes coffee)

Vaihtoehto nimeltä supercino oli kyllä mukava uusi tuttavuus, eikä ärsyttänyt vatsaa lainkaan.

Mulle tarjottiin testausta ja koska kahvi itsessään on minulta nyt pannassa oli tarjous enemmän kuin houkutteleva. Kahvia en juo koska suolistosairauteni colitis ulcerosa ei taida oikein tykätä kaffesta. Ja itse asiassa tummat teet on myös ”kieltolistalla”

Vaikka ilma jo lämpenee on lämmin juoma silti tosi pop. Tai ehkä juuri nyt jopa parempi kuin keskitalvella, syystä että kevät vaatteet kaivetaan jo päälle mutta ilma ei olekaan kuitenkaan tarpeeksi lämmin. Siinä kun pieni vilu tulee niin on kiva kipaista kahvilaan ja maistaa vaikka tätä kasviperäistä lämmintä uutuus juomaa.

Niitä makuja on neljää erilaista

Yogawith graviola

Matchacontaining vitamin A and dietary fibre

Hemp & Cocoawith magnesium, which contributes to proper muscle function

Beetroot & Cinnamonnaturally sweet

Mä maistoin niistä kahta, Hemp & Cocoa eli niin kuin hamppu kaakao ja Beetroot & Cinnamon eli punajuuri & kaneli.

Molemmat oli hyvän makuisia mut mun makuun oli kyllä toi hamppu & kaakao parempaa.

Juomat oli muuten aika täyttäviä myös, join hamppu version kokonaan ja punajuuresta reilut puolet ja olo oli kylläinen hyvän tovin.

Käykää testaamassa ja kertokaa toki oma suosikkimakunne!

www.waynescoffee.fi

Tässäpä vielä pikku videon pätkä maisteluhetkestä =)

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: