Fitness 18.5.2017

SE fitness dokumentti – muodonmuutoksia

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Muodonmuutoksia dokumentti fitness maailmasta on herättänyt todella paljon ajatuksia, tällaiset on mun ajatukset..

Ajatuksiani ohjelmasta voit kattoo Alona TV:n haastattelusta kohdasta 7:10

En ole vieläkään katsonut sitä dokumenttia ihan sieltä alusta asti. Yritän löytää aikaa sen katsoa – ehkä.. Jos sä haluut sen nähdä niin täältä se löytyy.

Alonan haastattelun lopussa sitten taas vähän tunnelmaa heppa maailmasta. =)

Tässä video:

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Milan kanssa @seeley_chiropractic_clinic käsittelyssä 👌🏻👌🏻
.
.
.
#seeleychiropractic #kiropraktikko #kaisaniemi #helsinki #oulu #yhteistyö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: