Yleinen 8.6.2017

8kk eri sängyissä…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

…ja edelleen naimisissa

(yhteistyönä saatu alennus yritykseltä: Tempur)

Meillä oli kausi että Jontte nukkui kahdeksan kuukautta sohvalla. Tähän tilanteeseen jouduttiin pian pojan syntymisen jälkeen.

Tuossa vaiheessa Mila nukkui jo omassa sängyssä mutta pikkuveljen saapuminen teki jotain ja Mila alkoi hiipiä meidän sänkyyn öisin, eikä häntä tietenkään pois viitsinyt hätistää.

Muistan hyvin ensimmäisen yön vauvan kans kotona kun Mila tuli meidän sänkyyn, imetin vauvaa ja Mila tuli mun viereen, silitti mun hiuksia ja sanoi ”pikkuveli on reipas tyttö syömään”. Kuinka hellyttävää <3

No mutta asiaan, sängyssä kun alkoi tosiaan olla porukkaa enemmän niin Jontte päätti mennä sohvalle nukkumaan. Ja kappas kummaa kun hän oli viettänyt yön sohvalla oli hänen selkäkipunsa josta oli kärsinyt jo pitkään lähes poissa. Jontte oli kyllä usein jo valittanut että meidän sänky on huono, mutta nyt se konkretisoitu.

No asia jäi vähä siinä kohtaa siihen, Jontte jatkoi sohvalla nukkumista, minä lasten kans makuuhuoneessa. Jossain kohtaa Jonten selkä ei enää tykännyt sohvastakaan ja alettiin miettimään uutta sänkyä.

Kyseltiin, googleteltiin ja pohdittiin mikä sängyistä olis oikee vaihtoehto. Päädyttiin kovasti kehuttuun Tempuriin, tai sitä päätettiin mennä kokeilemaan.

Tempur tuntui jo nopealla testillä taivaallisen hyvältä. Ja hyvä kun oli niin sen jälkeen juteltiin tästä yhteistyökuviosta ja saimme sängystä hieman alennusta.

Nyt me ollaan nukuttu samassa sängyssä jo kuusi kuukautta ja onhan se nyt aika jees juttu, pidempään jatkunut tilanne olis voinut vaikuttaa jo avioliittoonkin. Ja me nukutaan siinä nyt ihan kahdestaan, mutta mini tyypit nukkuvat kyllä samassa huoneessa, omissa sängyissä meidän sängyn vieressä. Jonten selkää ei ole särkenyt tai jumittanut kertaakaan aamuisin. Ja vaikka minulla ei ollut ongelmaa vanhassakaan sängyssä niin kyllä tässä vaan paremmat unet saa. Käy tutustumassa sänkyihin tästä Mä kerron yksityiskohtia meidän sängystä myöhemmin.

Tätä kirjoittaessa ajellaan kohti Porvoota ja Haikon kartanoa jossa vietämme tänään neljättä hääpäivää. Ekaa kertaa lähdetään kahdestaan viettämään aikaa lasten jälkeen.. on vissiin jo aikakin.. Mä kerron sit myöhemmin miten meidän hääpäivä meni.

Rakkautta kaikille

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Ei ne meitä siellä häiritse =) Tosin ollaan kyllä jossain kohtaa siirtämässä heitä omaan huoneeseen.
Mila haluais kerrossängyn ni varmaan se laitetaan toiseen huoneeseen.
Toisaalta tämä järjestely jättää ihanan ison leikkihuoneen lapsille =)

1 vastaus

No nyt kyllä olis jo aika alkaa siirtämään muksut omiin huoneisiin! En jotenkin vain ymmärrä…

1 vastaus

Ei ne meitä siellä häiritse =) Tosin ollaan kyllä jossain kohtaa siirtämässä heitä omaan huoneeseen.
Mila haluais kerrossängyn ni varmaan se laitetaan toiseen huoneeseen.
Toisaalta tämä järjestely jättää ihanan ison leikkihuoneen lapsille =)

1 vastaus

Me ollaan myös nukuttu niin pitkiä jaksoja eri huoneissa etten osaa laskeakaan, ja se on kyllä vain parantanut suhdettamme sitä kautta, että molemmat ovat saaneet riittävästi unta 🙂 Eli olen täysin samaa mieltä, että vakaavat suhdetta ei erillään nukkuminen hetkauta (tosin, patjalla nukkuminen ei ole pitemmän päälle kivaa selälle – mutta unen saaminen on tärkeämpää).

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Se olis sit tänään Rantsila ja Farmijuoksu 2018
.
.
.
#farmijuoksu2018 #rantsila #sipola #juontaja #juontokeikalla

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: