Maailmalla 12.6.2017

Hääpäivämme kuvina

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ensimmäistä kertaa edes tehtiin jotain spesiaalia hääpäivänä. Neljättä hääpäivää vietettiin Porvoossa:

Huonomman sään vuoksi kadut olivat aika tyhjiä

Ja me hiukan tyhmiä =)

Hauskaa oli =)

Lounaaksi saaristolais bufee:

Jälkiruokana leivoksia:

Yöpyminen Haikon kartanossa  (kokemus Haikosta täällä

Aikaisempina vuosina FB kertoi hääpäivänä 8.6. tapahtuneen seuraavaa:

 

-Mari & Jontte-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: