Yleinen 12.6.2017

Kokemuksia Haikon kartanosta

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

(yhteistyönä saatu alennus Haikon kartanolta)

Yhdistyykö oletus ja totuus

Mulla oli pieni käsitys siitä että Haikon kartano olis tosi kiva paikka, mutta en ollut koskaan aikaisemmin siellä käynyt. Nyt kun hääpäivää päätettiin sinne mennä viettämään niin pelkkä ”kiva paikka” ei riitä kuvailemaan kartanoa.

Jo autolla saapuminen oven etten terassin alle tuntui Ameriikan meiningiltä. Mutta ei sillä tavalla nykyajan pröystäilevästi. Enemmänkin tuli tunne että olen vanhan ajan kartanon rouva hienossa kartanossani.


Toki tunnelma on myös hotellimainen kun hotellihan se on. Mielikuvituksen kun antoi hieman viedä mukanaan niin pääsi hyvin fiilikseen että kartano loistaa entisajan glamouria ja me olemme osa sitä.

Kartanossa on 24 huonetta joissa jokaisessa on eri sisustus ja tarinansa. Meille oli varattu Edelfelt sviitti. Huoneeseen oli tuotu meille hääpäivän kunniaksi pullo kuohuvaa, mansikoita ja karkkeja. Ja minähän en ole syönyt karkkia enkä suklaata reiluun kuuteen vuoteen niin päätinpä maistaa yhden ja hitsiläinen oli niin hyviä että käytännössä söin ne kaikki. No mutta se tuntui sillä hetkellä oikealta ratkaisulta =)

Käytiin ennen illallista hotellin puolella kylpylässä joka oli noin vuosi sitten uusittu ja oli kyllä kivan fressiä. Mullehan tietty vesi oli liian kylmää paitsi siinä altaassa jossa vesi oli +38 astetta, mutta kävin kyllä testaamassa kaikki muut paitsi kylmäallasta en tietenkään. Elämyssuihku oli hieno kokemus =) Ja anti-age clinikka vois olla piakoin käymisen arvoinen paikka hehe.

Illallinen mua vähän pelotti koska yleensä Jontelle jää aina ravintoloissa nälkä. Me syötiin Haikko menu ja oon tottunu siihen että tämmöisissä useamman ruokalajin illallisissa ruokaa on Jonttea ajatellen liian vähän ruokaa, mutta Haikko yllätti ja mies saatiin kylläiseksi, eikä ruokia tarvinut edes odotella pitkään vaikka sali oli täynnä porukkaa.

Tämmöinen oli menu

Jälkiruokaa hieman muutettiin molemmat menusta, minä otin romanovin mansikat ja jontte juustoa ja hilloketta.

Aamulla meidän piti molempien lähteä pelaamaan Fore! Fashion golf tapahtumaan, mutta minä tulin kipeäksi juuri torstaina niin en viitsinyt lähteä riskeeraamaan että tulisin entistä kipeämmäksi. Jontte meni ja nautti aamupalansa siellä. Ja pakko tunnustaa että olipa kiva että minä ”jouduin” tulemaan takaisin kartanolle Jonten Kulloseen heitettyä sillä se aamiainen oli myös ihanan ruhtinaallinen enkä tarkoita pelkästään että ruokaa olis ollut paljon vaan kartanossa majoittuville on varattu oma rauhallinen tila ravintolasta johon kaikille on katettu paikat aamiaista varten. Ja kun pöytään istuuduin tultiin heti kysymään otanko kuohuviiniä, jos Jontte olisi vielä ollut mukana oltaisiin varmasti lasilliset otettu, jotenkin en siinä yksin en kuitenkaan viitsinyt. Kahvit tarjoiltiin pöytään kartonolaisille. Ja mikä ihaninta tämän flunssan takia oli se että aamupalan jälkeen menin huoneeseen ja nukuin kolme tuntia lisää, ah se tuli tarpeeseen.

Kaiken kaikkiaan ihana paikka, ei voi muuta sanoa.. Ja meillä on nyt sitten enää 23 huonetta läpi käymättä.. Seuraavaa kertaa odotellessa

Kiitos Haikon kartano

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Moi, kyllä sinne pääsee myös farkuissa ravintolaan. Uskoisin ainakin niin. Ja ei siellä kyllä kaikki ollut puvut päällä. Jontella myös siisti, mutta kuitenkin rento pukeutuminen.

1 vastaus

Voih, olen ollut samassa huoneessa ja syönyt saman menun, jälkiruoan vaihdoin Financier-leivokseen tosin. Mieheni kävi siellä huippukylmässä huoneessa (-120c) HUI!
Ihana paikka todellakin!

1 vastaus

Suosittelen teille kahdenkeskistä romantiikkaa Kolin Sokos hotel spa:han! Aivan ihana paikka!

1 vastaus

Onko paikka hienoudesta huolimatta sellainen, että ravintolaan pääsee farkut jalassa? 😀 vai oliko siellä kaikki puvuissaan?

1 vastaus

Moi, kyllä sinne pääsee myös farkuissa ravintolaan. Uskoisin ainakin niin. Ja ei siellä kyllä kaikki ollut puvut päällä. Jontella myös siisti, mutta kuitenkin rento pukeutuminen.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: