Äiti elämää 17.8.2017

Patteja kainalossa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Noin pari kuukautta sitten löysin patin kainalosta ja pari viikkoa sitten löysin toisen toisesta kainalosta. Noin kuukausi sitten kävin näyttämässä ensimmäistä pattia sairaanhoitajalle joka laittoi lähetteen eteenpäin ultraan joka on tänään.

Oli puhetta että soitan jos tilanne muttuu, mutta toisesta patista en nyt sitten edes saanut soitettua kun tämä aika lähestyi.

Tavallaan olen peloissani, koska voihan se olla vakavampaakin. Toisaalta olen rauhallisin mielin sillä minulla oli patti kainalossa myös Milan imetyksen aikana. Silloinkin patti ultrattiin ja todettiin vaarattomaksi, todennäköisesti maitorauhaseksi joka oli eksynyt tieltään.

Oletan että nytkin on samasta asiasta kyse. Maitorauhasiahan voi harhailla imettävällä tyyliin missä vain rintojen lähistöllä. Mutta toki asia on sellainen mikä pitää varmistaa ja poissulkea esimerkiksi rintasyövän riski.

Lähettäkää tsempit että kyse on tosiaan vain esim maitorauhasista. Kerron sitten mitä lääkäri sanoi..

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (13)

Tiedän tunteen. <3 Saman kokenut joskus ja se odottaminen on tuskaa! Vaikka kuinka yrittää olla murehtimatta etukäteen. Paljon tsemppiä!! Itse odotan myös tuloksia muutamista tutkimuksista, taas. 🙁

1 vastaus

Tsemppiä !!

1 vastaus

Kiitos <3

1 vastaus

Tsemppiä! Ei varmasti ole mitään vakavaa 🙂

1 vastaus

Kiitos <3 kaikki onneksi hyvin

1 vastaus

Tsemppiä!! Mene hyvällä onnella …ei varmaan ole mitään vakavaa!!!

1 vastaus

Kiitos <3 kaikki oli ok

1 vastaus

Isosti Tsemppiä ?? ja toivotaan että on kyse vaan maitorauhasesta !

1 vastaus

Kiitos <3

1 vastaus

Multa löytyi myös ja todettiin rasvapatiksi kun avattiin 🙂

1 vastaus

onneksi <3

1 vastaus

Varmasti jännittää sekä pelottaa. Mutta yksi asia kerrallaan. Toivotaan että on vain tulehtunut ja eksynyt maitorauhanen ja jos epäilevät jotain muuta syyksi, niin edelleen yksi asia kerrallaan. Tsemppiä kovasti sekä rauhoittavaa mieltä mukaasi.

1 vastaus

Kiitos <3

1 vastaus

Tiedän tunteen. <3 Saman kokenut joskus ja se odottaminen on tuskaa! Vaikka kuinka yrittää olla murehtimatta etukäteen. Paljon tsemppiä!! Itse odotan myös tuloksia muutamista tutkimuksista, taas. 🙁

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: