Patteja kainalossa

Noin pari kuukautta sitten löysin patin kainalosta ja pari viikkoa sitten löysin toisen toisesta kainalosta. Noin kuukausi sitten kävin näyttämässä ensimmäistä pattia sairaanhoitajalle joka laittoi lähetteen eteenpäin ultraan joka on tänään.

Oli puhetta että soitan jos tilanne muttuu, mutta toisesta patista en nyt sitten edes saanut soitettua kun tämä aika lähestyi.

Tavallaan olen peloissani, koska voihan se olla vakavampaakin. Toisaalta olen rauhallisin mielin sillä minulla oli patti kainalossa myös Milan imetyksen aikana. Silloinkin patti ultrattiin ja todettiin vaarattomaksi, todennäköisesti maitorauhaseksi joka oli eksynyt tieltään.

Oletan että nytkin on samasta asiasta kyse. Maitorauhasiahan voi harhailla imettävällä tyyliin missä vain rintojen lähistöllä. Mutta toki asia on sellainen mikä pitää varmistaa ja poissulkea esimerkiksi rintasyövän riski.

Lähettäkää tsempit että kyse on tosiaan vain esim maitorauhasista. Kerron sitten mitä lääkäri sanoi..

-Mari-

Kommentit

13 kommenttia

Tiedän tunteen. <3 Saman kokenut joskus ja se odottaminen on tuskaa! Vaikka kuinka yrittää olla murehtimatta etukäteen. Paljon tsemppiä!! Itse odotan myös tuloksia muutamista tutkimuksista, taas. 🙁

Tsemppiä !!

Mari Valosaari

Kiitos <3

Tsemppiä! Ei varmasti ole mitään vakavaa 🙂

Mari Valosaari

Kiitos <3 kaikki onneksi hyvin

Tsemppiä!! Mene hyvällä onnella …ei varmaan ole mitään vakavaa!!!

Mari Valosaari

Kiitos <3 kaikki oli ok

Isosti Tsemppiä ?? ja toivotaan että on kyse vaan maitorauhasesta !

Mari Valosaari

Kiitos <3

Multa löytyi myös ja todettiin rasvapatiksi kun avattiin 🙂

Mari Valosaari

onneksi <3

Varmasti jännittää sekä pelottaa. Mutta yksi asia kerrallaan. Toivotaan että on vain tulehtunut ja eksynyt maitorauhanen ja jos epäilevät jotain muuta syyksi, niin edelleen yksi asia kerrallaan. Tsemppiä kovasti sekä rauhoittavaa mieltä mukaasi.

Mari Valosaari

Kiitos <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä