Äiti elämää 1.9.2017

Mila piti esittelykierroksen mummolle

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Mun äiti eli Milan mummo tuli kylään ja vietiin Mila yhdessä Touhulaan. Mila esitteli mummolle innoissaan päiväkotiaan. Ja mikä oli kivaa kun kysyin saako mummolle käydä esittelemässä paikkoja päiväkodin johtajan vastaus oli ”totta kai saa ja on kivakin jos myös isovanhemmat käy päiväkotia katsomassa”. Ilmeisesti suunnitteilla on myös päivä jolloin lapsien isovanhempi tai muu sukulainen tai esimerkiksi kummi on tervetullut seuraamaan päivää.

Nuo pienet hetket kun lapsi saa esitellä omia juttujaan tuntuu olevan aika tärkeitä. Jo oman piirustuksen esittely on tärkeetä lapselle niin voimme vaan kuvitella miltä tuntuu kun saa esitellä paikan jossa lapsi viettää kuitenkin aika paljon ajastaan.

Näin Milan esittelykierros meni:

Ensin näytettiin minne kengät kuuluu laittaa

Sitten livahdettiin nukkariin jossa sängyt oli jo laskettu tulevia päiväunia varten. Noi kaappisängyt on muuten aikas kätevät.

Nukkari muuttuu jumppasaliksi unien jälkeen, mutta toisessa päässä on pysyvästi kiipeilyseinä ja trampoliini

Leikkihuoneita

Ruokailutila

”Ja kato mummo tässä on mun paikka”

Lopuksi Mila toivoi vielä että mummo kerran ottaisi liukumäesta vastaan ennen kuin lähtee <3

Nyt mummokin tietää millaisessa paikassa Mila päivät viettää =)

-Mari-

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Mutta eikös ole hyvä, että oppisivat muutakin kuin liikkumaan paljon? Mun mielestä tavan tarha on hyvä, siellä on jumppajuttuja,käydään metsässä retkellä, vesileikkejä, maalausta, piirtämistä, muovailuvaha juttuja ja lauluhetkiä. Ihan kaikkea mahdollista aktiviteettia päivät täynnä. Ei vain kotileikkiä omissaoloissa…

1 vastaus

Miten tuo liikuntapäiväkoti eroaa ns. normaalista päiväkodista?

1 vastaus

Heillä tehdään suhteessa enemmän liikunnallisia juttuja lasten kans. Toki voi olla muitakin päiväkoteja joissa lapset liikkuu saman verran tai vaikka enemmänkin, mutta Touhulassa pitäisi kaikki viikko-ohjelmat olla suunniteltu siten että lapset liikkuu mahdollisimman paljon. Ja käsittääkseni tutustuvat moniin eri liikuntalajeihin.

1 vastaus

Mutta eikös ole hyvä, että oppisivat muutakin kuin liikkumaan paljon? Mun mielestä tavan tarha on hyvä, siellä on jumppajuttuja,käydään metsässä retkellä, vesileikkejä, maalausta, piirtämistä, muovailuvaha juttuja ja lauluhetkiä. Ihan kaikkea mahdollista aktiviteettia päivät täynnä. Ei vain kotileikkiä omissaoloissa…

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: