Hevostelua 7.9.2017

Mun ja uuden hevosen matka

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Oon seonnut ja aion ostaa hevosen, friisiläisen sellaisen.. Kiinnostuneet tulkaa YouTuben puolella seuraamaan meidän matkaa =)

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Moi.En todellakaan ehdi joka päivä ratsastaa. Joskus menee pari viikkoakin etten pääse hevosen selkään lainkaan. Mulla käy kavereita ratsastamassa tuota isoa omaa heppaa ja pieni poni on nyt ollut sairaslomalla, mutta pikkuhiljaa taas käytössä ja sille riittää nyt Milan liikutus toistaiseksi joka on muutaman kerran viikossa. Pian sillä alkaa käydä myös muita ratsastajia. Työkseni kirjoitan tätä blogia, teen videoita youtubeen ja teen juontokeikkoja. Niin ja tietty hoidan kaikki hepat päivittäin.. JA LAPSET ja kodin.. KYLLÄ hommaa on paljon ja sen vuoksi ihan kaikkea en edes aina ehdikään tekemään. Teen pakolliset eli lasten ja hevosten hoito, sitten muut esim blogin kirjoitus joskus kärsii ja samoin myös kotona siivoaminen. Luojan kiitos mulla on tässä usein apua käytettävissä.
0
1 vastaus

Ihan mielenkiinnosta kyselen; Ratsastatko joka päivä itse sun kaikki hevoset? Miten ehdit? Mitä teet työksesi?
🙂
0
1 vastaus

Moi.En todellakaan ehdi joka päivä ratsastaa. Joskus menee pari viikkoakin etten pääse hevosen selkään lainkaan. Mulla käy kavereita ratsastamassa tuota isoa omaa heppaa ja pieni poni on nyt ollut sairaslomalla, mutta pikkuhiljaa taas käytössä ja sille riittää nyt Milan liikutus toistaiseksi joka on muutaman kerran viikossa. Pian sillä alkaa käydä myös muita ratsastajia. Työkseni kirjoitan tätä blogia, teen videoita youtubeen ja teen juontokeikkoja. Niin ja tietty hoidan kaikki hepat päivittäin.. JA LAPSET ja kodin.. KYLLÄ hommaa on paljon ja sen vuoksi ihan kaikkea en edes aina ehdikään tekemään. Teen pakolliset eli lasten ja hevosten hoito, sitten muut esim blogin kirjoitus joskus kärsii ja samoin myös kotona siivoaminen. Luojan kiitos mulla on tässä usein apua käytettävissä.
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Venemessuilla pyörähtämässä #venemessut #helsinkikompass #seacare #akkupalvelu #saaristoradio

marivalosaari

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: